جفتشون رفیقن مثل شرکتای ایرانی دعوا ندارن باهم... ولی کیا اندکی بهترِنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جفتشون رفیقن مثل شرکتای ایرانی دعوا ندارن باهم... ولی کیا اندکی بهترِنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به مینا جون سلام درد چشات (sm174) (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی دلم برا تنگ شده بود (sm81)خبر نداشتم رفته بودی سفر ؟ سوت و کور شده بود (sm74)
ماشالله یه پارچه خانومی الان دیگه خیلیا هم اصن غذا درست کردن بلد نیستن (sm85)
کدبانوی نمونه ضعف کردم من فقیرم (sm59)تا حالا این غذاهارو به چش ندیدم (sm86)
خب مردا ازدواج میکنن که به این پرسش مهم خاتمه بدن دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود برسون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وااااااای فسنجون ملس (sm217)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چه مزه ای دوست داری؟ (sm120) (دهنت آب افتاد نه؟ (sm2))
(sm127)(sm66)نقل قول:
منم همینطور ولی زنگ زدم گفت تهرانم اومدم خرید گفتم پسر بی هوا میری یه تاپیک دل ناگرونت میشن خب گفت سرم شلوغ بودنقل قول:
کاری به رنگش نداشته باش در کل کدومش بیشتر به چشمت میاد؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد رنگ مشکی باهات موافقم ولی به درد ایران نمیخوره (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رحم داشته باش (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترش (sm74)