که مست توی کوچه های غمت بدوم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
که مست توی کوچه های غمت بدوم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده بی تقصیرم (sm2)نقل قول:
لازم به ذکر است که منم دقیقا همینطوری فکر میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خدا اگر 264 با حجم 1گیگ را در دست چپم و 265 با حجم 300مگ را در دست راستم قرار دهید من 1گیگی رو برمیدارم (sm2)
تو که آقاییت ثابت شدس.(sm19)(sm2)نقل قول:
با خودت بود الکی به من پاس نده.(sm2)
مشالله ماشالله آقایی از سر و روش میریزه.(sm19)(sm2)
پس از شنبه... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چه دردیه این (sm2)نقل قول:
اصلا به انکودر و اینا هم کاری ندارم میگردم ببینم کدوم حجمش بیشتره ولو 100 مگ همونو میزنم حالا میبنی اون یکی انکودرا بهترم هستا (sm2)
ولی من همیشه خیلی لذت میبرم (sm120) یکی از سختترین دوران زندگیم وقتی بود که 16کیلو کم کردم (sm120) خدا رو شکر الان عیال خوش نداره لاغر باشم منم که از خدا خواسته باز جستم روزگار وصل خویش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اسمشم سخته من نمیفهمم چه برسه به فیلمش.(sm2)نقل قول:
یبار امتحان کن. واقعا تفاوت کیفیت خیلی خیلی ناچیزه ولی حجمش تقریبا نصف میشه.نقل قول:
این آلبوم سلیمی رو پلی کردم ..
جالبه .. (sm50)
به جان تو بانو نخورده مست بیهوشم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین بنان چطور با صدای من بغض کرده(sm172)نقل قول:
شنيدم که چون قوي زيبا بميرد
فريبنده زاد و فريبا بميرد
شبِ مرگ تنها نشيند به موجي
رَود گوشه اي دور و تنها بميرد
در آن گوشه چندان غزل خواند آن شب
که خود در ميان غزل ها بميرد
گروهي بر آنند کاين مرغ شيدا
کجا عاشقي کرد آنجا بميرد
شب مرگ از بيم آنجا شتابد
که از مرگ غافل شود تا بميرد
من اين نکته گيرم که باور نکردم
نديدم که قويي به صحرا بميرد
چو روزي ز آغوشِ دريا برآمد
شبي هم در آغوشِ دريا بميرد
تو درياي من بودي آغوش وا کن
که مي خواهد اين قوي زيبا بميرد
(sm81)
(sm27)
پوریا داستانشُ تعریف کن واسه عمو اکبر بخنده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنتی میبرمت شاقالو ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی هست همدردیم برادر تنها نیستی (sm2)نقل قول:
طرز مردن قوها(sm74)
چَش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رایگان من 4 تا 10ـه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش...(sm10)
در افسانههای قدیمی آمده که قوی گنگ در طول عمر هیچ صدایی تولید نمیکند و تنها در نزدیکی لحظات مرگ، به گوشهای دنج پناه برده و آوازی زیبا به عنوان اختتامیه عمر عاشقانه خود میخواند که با اتمام آواز جانش را از دست میدهد. در اسطورههای قدیمی ذکر شده که قو در لحظات مرگ به محل اولین جفتگیری خود مراجعت کرده و آواز سر میدهد. اصطلاح “آواز قو” به معنی آخرین کار باشکوه یک فرد یا یک مجموعه برگرفته از همین افسانهها است.(sm74)(sm127)
همه رفتن کسی دور و برم نیست... (sm169)
گشتم ولی پیدا نشد. ولی داستان پوریا جونم پیدا شد.(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm2) قشنگ بگرد اونم پیدا میشهنقل قول:
شبِ مرگ تنها نشيند به موجينقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رَود گوشه اي دور و تنها بميرد
(sm50)
(sm74)نقل قول:
همراهانِ جان (sm19)
(sm27)
آلبوم سیروس سلیمی (sm1) (sm81)
شب بخیر (sm10)نقل قول:
:))شب خوش(sm10)نقل قول:
تازه دانلودش تموم شد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیلی قشنگه ! خیلی زیاد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم می شنوم تا به حال که خوب بوده است:))(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) (sm81)نقل قول:
تا اینجا عالی بوده، ممنون امین(sm176) + مجمع(sm59)
من به جز درد و تباهی دیگه چیزی نمی دونم (sm178) (sm81)
شب بر شما خوش(sm10)
(sm27)
خواهش! خوشحالم خوشت اومد (sm176)نقل قول:
شبت بخیر (sm10)نقل قول:
(sm50)