(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیارو گشتم باز آروم آروم ، تنهای تنهام باز زیر بارون
از وقتی چشمام از چشمات افتاد ، بارون گرفت و بندم نمیاد
تهرانُ گشتم تهرانِ دودی ، دنیارو گشتم اما نبودی
ای اولین عشق تو ای آخرین یار ، دیوونه من خدانگهدار
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مانتو عقب باز (sm2)
(sm30)
بالاخره از زندان آزاد شدم (sm81)
ای ترس تنهای من (sm50)
(sm50)
(sm45)
(sm50)
توی که پاکترین خلق خدایی (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدحسین جان دیدی گفتم صبر کن درست میشه خوشحالم که دوباره برگشتی...(sm10)
چیه مودمت؟ بگو بگم کانفیگ کنی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...مانتویه میگه راه ورود به بهشت از کجاس؟ (sm70)
(sm50)...
فدات داداش گلم(sm66) . دستت درد نکنه بابت آلبوم های ترکی الان دیدم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت برو همه رو لایک بزن خرکیف شوم...(sm19)
حتما (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد جان یه پیشنهاد بدم؟
بده میلاد جان...(sm51)
شد دوتا (sm120)
ایکاش اول داخل یه جایی که ماندگاریش زیاد باشه لودشون میکردی
و بعد اینکه ایکاش خواننده خواننده پیش میرفتی مثلا گونل 320 و wav و flac و itunes و aac هرچی داشت میزاشتی و بعد سراغ خواننده های دیگه
فکر خوبیه میلاد جان دستت دردنکنه از بایت این راهنماییت سعی میکنم از آپلودبوی اکانت ویزه بگیرم و درباره دیسکوگرافی هم یه فکری میکنم...
البته در حد یه پیشنهاد بود و قصد جسارت نبود (sm176)
این چه حرفیه میلاد جان بالاخره ما از یک خانواده ایم، خانواده باران...(sm93)
(sm127) فدات (sm127)
عالم کؤشدی سولار قالدی یئرینده، یارین اویلاغئندان آی آخا آخا...(sm126)
VIERAنقل قول:
برو تو نوار آدرس براوزر و تایپ کن 192.168.1.1 اگه رفت حله اگه نرفت 192.168.2.1 رو تایپ کن بعد در پنجره ظاهر شده نام ادمین و پسورد رو وارد کن که پیش فرض هر دو admin هستش بعد که پنجره محاوره ای اومد بگم چیکار کن...
اومد ...
از قسمت اومده به من اسکرین شات بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm77)(sm70)
آرزومم بودور دنیادا یاشاماخ آسانلاشا، انسان تولکی لشینجه تولکی لر انسانلاشا... (sm134)
یاد سربازی افتادم که تازه آلبومش اومده بود ...نقل قول:
آهای صدای گیتار آهای قلب رو دیوار اگه دست توی دستام نزاری خدانگهدار (sm1) فوق العادس ...هنوزم آکورد گیتارش یادمه Am Em C Am Em Am Em Am ... تا میرسید به آهای صدای گیتار Am Dm Am Dm (sm74)
یادش بخیر دوران عجیبی بود سربازی ...
...(sm50)
تیترشن چیچک لر یاتان دومان لار شاعر تک دردیمی دممیش آنلار... بیلر نه دمک دیر تر تزه جانلار(sm128)
اؤزوم سنسیز گؤلمزکی، گؤزوم سنسیز گورمزکی، سن هر درده داواسان سنی سون اؤلمزکی...
بالاخره دانکرک نسخه ی با کیفیتش اومد (sm135)
خدا این برادر نولان رو واسه ی سینما حفظ کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریستوفر نولان تنها کارگردانی است که فیلماش همشه جزء تاپ ها بوده ولی متأسفانه تاکنون در مراسم اسکار از او تقدبر نکرده اند...!(sm178)
اگه برادر نولان یهودی بود همه چی حل بودنقل قول:
خیلی وقتا باید گفت گور پدر اسکار (sm89)
(sm50)