دیجی کالا والا من زنگ زدم به اپراطورش گفت ما خودمون از شرکت اصلی وارد می کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
دیجی کالا والا من زنگ زدم به اپراطورش گفت ما خودمون از شرکت اصلی وارد می کنیم
اولا دیجی کالا این موقع شب تعطیلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ثانیا شرکت اصلی وارد کننده خود ما هستیم کس دیگه ای وارد نمی کنه
من خودم وارد میکنم برات
بیا با هم همکاری کنیم (sm120)
سودش میره جیبت
کارگر نیستی (sm120)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که بهشون زنگ نزدم چند وقت پیش بود میخواستیم یه موبایل و لب تاپ بخریم زنگ زدم بپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا می خندینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
200 گرونهنقل قول:
این مالیاتش حساب شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه کسی ارزون تر بده یا ته انبارشو میخواد تموم کنه یا هنوز مالیات نکشیده روش
رنو سیمبل جدیدترین خودروی فرانسوی با قیمت 70 میلیون در ایران
نگین خودروی دزد(sm3)