کدوم کارا ؟! من فقط نظرمو گفتم ....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم کارا ؟! من فقط نظرمو گفتم ....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
به خدا انقد لازم نیست اینتر بزنی و تگ کنیا (sm81)گفتم نصف شب سر حالت بیارم (sm2) بده مگه ؟ (sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین پخ !
می گم : نظرت به نظر . . . نزدیکه !
برو توی خانه عفاف خودش کار کن ! (sm2)
نقل قول:
تو چی کار میکنی ؟ بزار منم بیام پیشت به عنوان همکار ارادتمند (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من توی قسمت ثبت نام خانه . . . کرمان کار می کنم !
بیا خوبه !
نصف شبی تحریک شدم !
همیشه از این کارا بکن !
من برم کله مو بلم ! تا صبح الطلوع بن نشدیم ! خخخ ! (sm30)
(sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای حسن ختام !!! (sm2)
نوکرتم (sm51) منم برم (sm27)شب بخیر دوستان عزیزنقل قول:
الان مثلا رفتی !؟
با من تراوش شبانه ای ست که در نه بود ویدا تکرار می شود . . . (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]