منم موافقم.اگه واقعا شات داری حتما بذار ک بعضیا روشون کم بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم موافقم.اگه واقعا شات داری حتما بذار ک بعضیا روشون کم بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با قدرت تخیل بالایی که دارم دیدم دارن یه نفرو تو میدون میوه تره بار لس آنجلس دار میزنن :))نقل قول:
دوستان عزیزی که تیکه پرانی میکنن بدونن اقا احسان ثابت شدس واسه ما قدیمیا که از ده ساله پیش اینجا پاتوقمون بوده
الانم دمش گرم که چیزی درز نمیده چون تجربه نشون داده شادمهر اگه کار لو بره یهو کلا بی خیال میشه
ودر اخر اینکه هر دو موزیک ویدیو اماده شده و مشکل سر همون جریان که احسان میگه
که امیدوارم حل شه ...
در اخر بگم فقط با تو یه شوک دوبارس از شادمهر
که همه توجه هارو جلب میکنه به خودش
و وارث از جنس کار هایی که فقط از شادمهر میشه شنید و یه جورایی مکمل همن
همون طور که احسان چندین ماه پیش وعده داده بود منتظر تیپ فوق العاده ی شادمهر باشید...کلیپ فوق العاده زیباست
(sm77)(sm77)(sm77) 10 سال پیش ؟؟؟ ناموساً 2008 دیده بودم ( خودم قبل تاسیس فروم اینجا بودم :| ) ولی 2006 فک نکنما وجود خارجی داشته باشه :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورت از شوک دوباره چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاوالا اقا احساننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm32)
من با حرفت مخالفم. چون ترانه انتخاب کل ترانش لو رفت ولی شادمهر بدون مشکل پخشش کردنقل قول:
جو دادم اقا(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمانو حدودی گفتم منظورم حدودا زمان البوم تقدیر
و شما رو از زمان البوم طرفدار به یاد دارم که چند ماه قبلش گفتی البوم مرداد ماه میاد و در نهایت اومد
یعنی یه کار متفاوت یه ایده ی نو که شاید همه نپسندننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]