(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اینم یوزرتنقل قول:
user = hadii__chornism
pasword : hadi_kion_spanking_by_khashi
(sm2)
- (sm2)
(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب سوالامو ندادی که علیرضا جان
کیفیت تقریبا داغونه، برای کسایی که کِشش خطشون زیاد نیست مدولاسیون را به جای ADSL2+ روی حالت G.dmtقرار میدن که مثلا کیفیت و پایداری اتصال بهتر بشه
اگه همشهری بودیم زنگ میزدم اما آخه از اینجا بزنگم پشتیبانی های وب رشت یارو نمیگه شما خر کی هستی از 2000 کیلومتر اونطرفتر تلفن زدی! (sm2)
اسپلیتر اینا رو چک کردی؟ پریزی که کابل مودم رو زدی تو دیوار تلفن بیسیم نصبه یا نه؟ اگر امکانش رو داری با یک مودم دیگه امتحان کن
نقل قول:
با مودم جدید و تغییر مدولاسیون Snr ت زیاد شده تازه
اینجا 4 بوده |:
کارشناس بیاد حضوری بازدید کنه ایشالا برطرف میشه نویزت ناراحت نباش عزیز (sm156)
(sm2)عجب پس این ضربدر اون 0.1 میشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اون 70 که من گفتم 7 بوده (sm2)
- (sm2)این سوتیایی که من میدم کمترین نتیجش خودکشیه
- (sm2)
- (sm2)قرص بیارین برام