(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
هادی آواتارم رو عوض کردم ! مقسی ! (sm118)(sm93)
گلبرگ گلم گل توی باغچهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی تو نبینم گلی روی طاقچه
ای ظالم بلا نظری به ما کن
لبهات شیرینه اسممو صدا کن
دیگه دست خودم نیست
دیگه دل تو دلم نیست
دو چشمات ول کنم نیست
آره دوست دارم بار اولم نیست
آره دوست دارم دست خودم نیست
(sm50)
(sm2)خب حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوله آهنگه چطور شروع میشه (sm88)
گل برگ از حسن شماعی زاده پلی . . . (sm50)
دنیا زیاد داشت زر میزد درشو گذاشتم راحت دیگه زر نمیزنه (sm2)(sm30)
هر کی این آهنگو گوش نده خره (sm2)
بیا دختر زیبا نکن امروزو فردا
نگو شکسته پلها بذار پا روی دلها
گذر کن تک و تنها بیا اینور دنیا
که با دستای خستم پلی ساختم ز گلها
پلی ساختم ز گلها
دیگه دست خودم نیست
دیگه دل تو دلم نیست
دو چشمات ول کنم نیست
آره دوست دارم بار اولم نیست
آره دوست دارم دست خودم نیست
(sm127)
یا حضرت عیسی حداقل شما ظهور کن ... (sm9)
زر نزن دیوث تو برو یزدانی رو گوش بده تونل دیوث (sm2) تو چه میفهمی این چیه فقط ملودیش میره تو روح آدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ظالم بلا نظری به ما کن
لبهات شیرین اسممو صدا کن ... (sm120)
(sm51)هادی لینک بده
هادی اواتارت قشنگه
سسخلان را سس خوری رمز حیات ..
طرف الان خودش پشیمون شده از کاراش اونوقت این داره با آهنگ فوق العاده مقوا ایشون عشق میکنه (sm120)
بیا علیرضا اینم لینک آرمین برام فرستاده (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قشنگه دیگه عوض نکن(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چه سرت میشه تو اینارو میگی چون شمایی زاده رو قبول نداری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل سابقه هنری خواننده ها و آهنگسازای اونور همه از دم جلو آلبوم خاطرات مبهم یزدانی هیچ به حساب میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تو به این آهنگای بسیار زیبا داری میگی مقوا پس دیگه ار موسیقی هیچ حالیت نمیشه .. (sm120)
تو دهنت (sm30)نقل قول:
مذخرفاتی بیش نیستن یه مشت عقب افتاده ی خود فروخته جمع شدن دور هم آهنگ میخونن و آهنگ میسازننقل قول:
چه بگم والا (sm2)(sm138)
سکوت کن و شماعی زاده ات رو گوش کن
الی الی الی الی الی
هستی؟! هستی؟! هستی؟! هستی؟! هستی؟!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام برو تونل تکواندو رو گوش کن (sm2)نقل قول:
طرف تو آهنگاش صدا گاو در میاره تا مثلاً بگه راک میخونم انوقت با شماعی زاده مقایسه میکنی ؟ البته شماعی زاده به عنوان آهنگساز نه خواننده
ای وای بر ما به کجا می رویم ما خاک بر سرت ینی ببخشید سرم اعع چی شد اصن خاک بر سر همه(sm120)
کاری به شماعی زاده ندارم - به آهنگ گلبرگ شماعی زاده میگه کار بسیار زیبا ایمان دارم که تا حالا کار زیبا نشنیده که به این میگه کار بسیار زیبانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبختانه یزدانی کاراش خیلی قوی و حرفه ای تشریف داره - تا 20 سال دیگه کسی نمیتونه به الان یزدانی برسهنقل قول:
نوستالژیه دیگه ... شماعی زاده رو به عنوان خواننده قبول ندارم البته آهنگ خوب هم داره ها ولی خوشم نمیاد آما آما ولی ملودی ساز بسیار قهاریه طوری که خزعبل تحویلش بدی ملودی میندازه روش خلاصه حسن خر صدا کارش درستهنقل قول:
در کل زیاد زر میزنی میلاد ! (sm2) شمایی زاده هم آهنگ زیاد داره هم خوب باشه هم به درد نخور (sm50)
کلا همه خواننده ها اینجورین ... مخصوصا این جدیدا قدیمی ها کمتر .
اینکه تو داری خواننده های اونورو با رضا تونل مقایسه میکنی ابلحانه ست (sm2)
چون خودشم میدونه به هیچ وجه حتی با چاوش هم قابل مقایسه نیست اونوقت تو هی بیا زر بزن (sm120)
رضا تونل (sm2)
کسی ، کسی رو با کسی مقایسه نکرد
فعلا که یزدانی از خیلی ها بالاتر حالا هی بیاید بگید چاوشی بهترینه ولی حالا حالا باید بره تا برسه به جایی که الان یزدانی هست
میترسم آخرش یزدانی بشه استاد کبیری (sm2)حمله شبانه (sm2)
من به عنوان تنها هوادار یزدانی در انجمن هر گونه کودتا و حمله به ایشان را با جوابی کوبنده پاسخگو خواهم بود (امام میلاد(ع))
Alireza Ghorbani - Az Man Bogzar
بگذر تا در شرار من نسوزی
بی پروا در کنار من نسوزی
همچو شمعی به تیره شب ها...
میدانی عشق ما ثمر ندارد
غیر از غم حاصلی دگر ندارد
بگذر زین قصه ی غم افزا...
(sm50)
نقل قول:
پس اینا چیه داری میگی آلبوم خاطرات مبهم ؟! لامصب حرفی بزن بگنجه (sm2)کل سابقه هنری اونور (sm54) اگه فقط بخوام ازونایی که منظورته فقط یه آلبومشو اسم بیارم خود رضا رو میزاره توی تونل با قطار روش رد میشه (sm2)نقل قول:
یزدانی با همان صدای گاوی : چـــــــیععععععععععععععع شدعععععععع چیعععععع میعگیعن علعان حاعلتونعو میگیعععرم گیعتارمنعععع کعععجاستععع مِعععععععععععع (sm2)علعععی عوجیعععععععع بعععمیعععری کععععجایییعع مِععععععععع (sm2)
(sm2)(sm2)
سابقه هنری با سابقه کاری فرق داره - گفتم که یه مشت آدم بی مغز و روانپریش دور هم جمع شدن کلا خوشن با خودشون - کدومشون رو میخوای بگی الان بیشتر از ده ساله که حتی خواننده های بزرگ اونور هم یه کار قابل تحمل منتشر نکردننقل قول:
آرش زمانیان : موزیسین های ایرانی خارج از کشور سراسر سردرگمی و دور باطل زدن هستند