1- میترسم (sm127)
2- دور شدی (sm127)
3- خواب خوش (sm127)
4- بی احساس (sm127)
5- قاضی
6- بارون دلم خواست
7- وقتی که بد میشم
8- یخ زدم
اسم آلبوم : احساس
بهترین ترک : میترسم
- یکی از دوستان هم یه کاور طراحی کنه آلبوم ریلیز شه(sm93)
نمایش نسخه قابل چاپ
1- میترسم (sm127)
2- دور شدی (sm127)
3- خواب خوش (sm127)
4- بی احساس (sm127)
5- قاضی
6- بارون دلم خواست
7- وقتی که بد میشم
8- یخ زدم
اسم آلبوم : احساس
بهترین ترک : میترسم
- یکی از دوستان هم یه کاور طراحی کنه آلبوم ریلیز شه(sm93)
نظرسنجی های ما همیشه یک گزینه کم داره و اون گزینه : هیچکدام ...
فکر اینکه برم این آهنگا رو یه بار دیگه گوش بدم مثل شکنجه میمونه برای گوشم ...
بذار دلمون خوش باشه(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دیگه از مسائلی که در نظرسنجی های ایرانی وجود نداره احترام به نظر دیگرانه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که بد میشم و میترسم کار حسین قربانپوره واقعا من هنرشو دوست دارم حتی ترک رابطه هم خوب بود
ولی از کارای دیگه فقط عوض نمیشی خوب بود
از خانم جوراب شلواری چه خبر؟؟(sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ولش کن گناه داره بدبخت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم به نظرم بهترین و با احساس ترین تنظیم میلاد هاشمی هست بعدش دور شدی
به من فکر کن داریوش چقدر زیباست (sm127)
به جرات میگم تنها خواننده ایه (حداقل از اونوریا) که هنوز برای مخاطبش ارزش قائلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا تنها کسی که هنوز اسطوره بودن و بزرگیشو حفظ کرده هیچوقت شان خودشو پایین نیاوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به داریوش احترام قائل هستم ولی هیچوقت نتونستم با کارهاش ارتباط برقرار کنم به جز آلبوم دنیای این روزای من و جادوی علیرضا افکاری و روزیه بمانی که هنوزم تازگی داره یه کار هم خونده با این مشخصات که شاهکار به معنای واقعی هست که حتما خیلیاتون شنیدین
تصویر رویا
آهنگساز: مهدی یراحی
ترانه: روزبه بمانی
تنظیم: بهروز صفاریان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا برای طرفدارای داریوش و علاقمندان موسیقی جدی آلبومهایی مثل امان از . فریاد زیر آب شقایق . بیتا . ندیم .پرنده ی مهاجر خیلی سطح بالاتر از دنیای این روزای من بوده و هست ..... آلبوم امان از با ترانه های شهیار قنبری و موسیقی عبدی یمینی رو وقتی میشنوی میفهمی چقد سطح بالاست .... دنیای این روزای من چون درکش آسونتره مخاطب عام بیشتری پیدا کرد ولی بین طرفدارای داریوش زیاد کار شاخصی نیست
اینو چون چند جا خونده بودم گفتم ربطی به کامنت کسی نداشت سو تفاهم نشه
البته اضافه کنم همونطور که آلبوم جان جوانی هم برای طرفداران ابی هیچوقت به آلبومهای شب زده خلیج کوه یخ نازی ناز کن و دیگر آلبومهاش نمیرسه
در کل درسته علیرضا افکاری و روزبه خیلی کارشون خوبه اما فاصله شون با موزیسین و ترانه سراهای دهه پنجاه زیاده شاید خیلیایشون به تکرار رسیدن الان ولی همین آلبوم جدید داریوش صادق نوجوکی هنوز با این سن و سال داره با موسیقیش به همه آموزش میده
کاملا حرفت درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جون برام خیلی جالبه هیچ ترکی صرفا برای پر کردن آلبوم داخلش گنجونده نشده مگه میشه یه آدم تو 71 سالگی همچنان انقد مواظب کارش باشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ به من فکر کن فک کنم بهترین آهنگی بوده که امسال شنیدم
چه خوبه که داریوش بعد از این همه سال هنوزم سبک خودش داره و مثل خیلیا خودشو خراب نکرده.
کار کردن با آهنگ سازها و شاعرهای قدیمی، مطرح و حرفه ای یکی از دلایلشه.
این بشر صداش جادوییه
صادق نوجوکی واقعا ملودی های دلنشین ، شیرین و خاص خودش رو داره
ای کاش شادمهرم راه خودشو ادامه میداد و بعد از البوم طرفدار که خودش ساخته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا الان خودش به نحو خودش میومد جلو
اگه شادمهر اینطور میومد جلو واقعا الان موسیقی برای شادمهر سر خم میکرد
حیف که اسیر طمع و پول شد حیف که اسیر بت شد
ولی داریوش اصالت موسیقی خودش و شخصیتش رو حفظ کرد
ترک به من فکر کن واقعا زیباست
همه چی درست بکار برده شده تو اهنگ
شعر زیبایی هم داره
دلم با توئه فکر چیزی نباش
خودم غصههاتو به جون میخرم
تو رو با خودم هر کجا که بگی
تو رو سمت لبخند و گل میبرم
تمام منی کم نشو کم نیار
با این روزگار و غمش تا نکن
امیدم تویی از ته دل بخند
نگاهتو از گریه دریا نکن
اجازه نده ابر بیحوصله
لب مرز خنده بباره بره
به روز سیاه و شب شک نواز
بگو ناامیدی بزاره بره
بگو ناامیدی بزاره بره
به روزای خوبی که پیش منی
به آیندهای تازه و دیدنی
به سقفی که پر میشه از روشنی
به من فکر کن
تو قلب منی که نفس میزنی
کنار تن من توی پیرهنی
واسه اینکه باور کنی از منی
به من فکر کن
منو قله کن عشقو بالا ببر
به دنیا بگو فاتح من شدی
بدون تو این زندگی مرگ بود
دلیلی برای نمردن شدی
تو این دوره از حیله و حرف و رنگ
کنار توئم با یه حس قشنگ
اگه عاشقی با غرورت بجنگ
به من فکر کن
منم از بد لحظهها دلخورم
منم گاهی از آدما میبرم
شبیه تو از درد بودن پرم
به من فکر کن
به روزای خوبی که پیش منی
به آیندهای تازه و دیدنی
به سقفی که پر میشه از روشنی
به من فکر کن
تو قلب منی که نفس میزنی
کنار تن من توی پیرهنی
واسه اینکه باور کنی از منی
به من فکر کن
فوق العاده ستنقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaMahdavian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد البوم داریوش معرکه و ناشنیدنی بود
ترانه ها که مثل همیشه بی نقص بود
ترانه بد نمیخونه این ادم
ولی چیزی که واقعا پشم ریزون بود تو این البوم ملودی های بی نهایت دلنشینش بود
چقد خوب بودن خداوکیلی چقد
هیچ حرفی برا گفتن نذاشتن ملودی ها
از کی بود همچین ملودی هایی به گوشم نخورده بود
مخصوصا اهنگ به من فکر کن و اینبار
ولی ناشنیدنی هست این البوم چون اغلب سیاسی-اجتماعی بودن
و این اهنگ هارو هرچقدر هم خوب باشن نمیشه زیاد گوش دادشون
تو هر حالی نمیشه گوش کرد بهشون
و حیف واقعا
تنها مشکل البوم از نظر من تعداد زیاد اهنگای این مدلی بود
کاش بعضیا یاد بگیرن از داریوش
از این تعهد کاری
از این همه وقت گذاشتن
آلبوم فوق العاده س اتفاقا تنوع داره آهنگا هم سیاسی اجتماعی داره هم چند تا عاشقانه ... داریوش همیشه همین بوده همیشه توی کارهاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید ترانه ی سیاسی اجتماعی خونده باشه در کنار عاشقانه های ناب .... مثل همیشه واسه آلبومش وقت گذاشته تفکر گذاشته حتی توی 71 سالگی نیومده همینجوری یه چیزی بگه بره
خیلی برام عجیبه این آدم هنوز تو این سن و سال براش رزومه ی کاریش مهمه و انگیزه داره ولی خیلیا نه
به من فکر کن ...
خب به سلامتی شادمهر کنسرتاش شروع شد
کسایی که بهونه نداشتن کنسرت رو عامل سایت بت شادمهر میدونستن الان نظری دارن؟
اگه حتی عطر دستای تو از یادم بره
یا اگه خورشید چشمای تو از یادم بره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کدوم شعره؟
شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا اگه خورشید چشمای تو از یادم بره
دل من تورو میخواد
هر جای دنیا كه باشی
دل من تو رو میخواد
اونور ابرا كه باشی
دل من تو رو میخواد
تو برام كعبه عشقی
تو برام قبله حاجت
از تو گفتن با تو موندن
واسه من شده عادت
دل من تو رو میخواد
یا اگه خورشید چشمای تو از یادم بره
دل من تورو میخواد
هر جای دنیا كه باشی
دل من تو رو میخواد
اونور ابرا كه باشی
دل من تو رو میخواد
تو برام كعبه عشقی
تو برام قبله حاجت
از تو گفتن با تو موندن
واسه من شده عادت
دل من تو رو میخواد
دل من تو رو میخواد
دل من تو رو میخواد
دل من تو رو میخواد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaMahdavian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
از سایتِ اینترنتی پیشبینی و کازینوی آنلاین شادمهر چه خبر؟
چقدر نمکدون زیاد شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و روز به روز داره به تعدادشون اضافه میشه ...
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
کنسرت ها شروع میشود
متاسفانه شهرام کاشانی به کما رفته و دکترها ازش قطع امید کردند(sm81)
خدا بهش رحم کنه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادیو جوان خبر فوتش رو زد