استقلال در گروه بین العمرین قرار گرفت (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
استقلال در گروه بین العمرین قرار گرفت (sm2)
از صبح تا حالا 100 گیگ دانلود کردم (sm50)
سیم کارت جدید خریدم ( همراه اول )
1000 گیگ بهم اینترنت هدیه داده ( یک هفته )
تمام چیزایی که میخواستم رو دانلود کردم
(sm50)
خوشبحالت حمید جان
1 ترا بایت هدیه خیلی کمک میکنه (sm50)
آره والا
همراه اول خیلی دست و دلبازتر از ایرانسله
سیم کارت که میخری همون اول میری سیم کارتتو به USIM تبدیل می کنی . ( مجانی اینکارو انجام میدن )
وقتی اینکارو کردی 16 گیگ بهت اینترنت رایگان هدیه میده .
وقتی 16 گیگ رو استفاده کردی . ستاره 1000 مربع رو شماره گیری می کنی و به قسمت خوش آمد گویی میری
وقتی خوش آمدی گویی رو فعال کنی به شانست بستگی داره شاید مثل من 1000 گیگ بهتون هدیه بده
به من 1000 گیگ اینترنت
1000 پیامک
و 1000 دقیقه مکالمه رایگان در مدت یک هفته داد .
الان حدود 500 گیگ از اینترنت بسته رو دانلود کردم و دو روز دیگه هنوز اینترنت دارم
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
24 ساعته ميشه استفاده كرد ؟ سرعت دانلود چطوره ؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره 24 ساعته میشه استفاده کرد
واسه من افت سرعت نداره و تقریبا با سرعت 1.5 الی 2 مگابایت بر ثانیه دانلود می کنم
البته خونه ما تا دکل همراه اول 3 کیلومتر فاصله داره واسه همین سرعت از این بالاتر نمیره
میلاد جان شما به فکرش نباش میبینی 10 گیگ هم بهت نداد از شانسی که تو داری!؟؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند خریدی حمیدجان...؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
12 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای 12 تومان 1 ترا بهت مجانی داده؟؟!(sm77)
البته من یک بسته از طریق *1000# خریدم
و بعد بسته خوش آمد گویی رو فعال کردم
حالا وجدانی بگو 500 گیگ که دانلود کردی چی یود...؟(sm98)
5 سریال ترکی
برنامه سه شنبه ها با علیرضا امیر قاسمی تمام اپیزودهاش که تابحال اومدن
نزدیک 50 تا فیلم خارجی و 30 تا فیلم ایرانی
موزیک و موزیک ویدیو
خیلی خوش بحالت شده رفیق... برات حسودیم میشه تو دانلود کنی ماهم قالیم باخاباخا!!؟(sm55)
شانست رو امتحان کن
شاید واسه شما هم اینترنت داد
ای بترکی حمید...(sm178)
حمید من شانسم کجا بود آخه...؟؟؟(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسته خوش آمد ۱۰۰۰:
۱۰۰۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه، ۱۰۰۰ عدد پیامک داخل شبکه و حجم نامحدود اینترنت به مدت اعتبار ۱ هفته به مشترکین دائمی و اعتباری جدید واجد شرایط هدیه داده می شود.
واجدین شرایط:
الف- مشترکین دائمی جدید: با اولین تراکنش مشترک دائمی جدید این بسته به صورت خود به خودی فعال می گردد. مشترک دائمی حداکثر ۱ ماه مهلت دارد تا سیم کارت فعال شده را در گوشی قرار داده تا اولین تراکنش اتفاق افتد. از این زمان ۱ هفته فرصت دارد تا از بسته خوشامد خود استفاده نماید.
ب- مشترکین اعتباری جدید: هر مشترک جدید اعتباری ۱ ماه مهلت دارد تا با رساندن مجموع مبلغ اعمال شارژ (از همه درگاه ها) به ۱۰۰،۰۰۰ ریال از این طرح بهره مند گردد. پس از فعالسازی اتوماتیک بسته خوشامد، ۱ هفته فرصت دارد تا از بسته خوشامد خود استفاده نماید.
ج- مشتریانی که به شبکه همراه اول ترابرد می کنند: مطابق بند های "الف" و "ب" مشمول بسته خوشامد ۱۰۰۰ می شوند.
استعلام وضعیت بسته:
برای استعلام وضعیت بسته، مشترک می تواند کد *۱۰۰۰*۳# را شماره گیری کند.
نکات مهم:
۱- هر مشترک همراه اول با کد ملی مخصوص به خود فقط ۱ بار برای یکی از سیم کارت های جدیدش می تواند از بسته خوشامد هزار بهره مند گردد.
۲- بسته خوشامد ۱۰۰۰ به مشترکین حقیقی همراه اول تعلق می گیرد.
۳- حد مصرف منصفانه دیتا در مدت زمان ۱ هفته ای بسته، ۱۰۰۰ گیگا بایت تعیین شده است.
۴- فعالسازی بسته خوشامد برای واجدین شرایط به صورت خود به خودی است و نیاز به ثبت نام ندارد. در مورد مشترکین اعتباری ممکن است فعال شدن بسته با چند ساعت تآخیر صورت گیرد.
نحوه خرید سیم کارت همراه اول:
برای خرید سیم کارت همراه اول می توانید به سامانه گلچین به نشانی sim.mci.ir و یا دفاتر و فروشگاه های زنجیره ای همراه اول مراجعه کنید.
دیدم حمید ایشاللا یک موتور هزار هم برنده شی..(sm196)
موتور 1000 جرمه تو شهر ما(sm59)
بفروش به پولش یه ماشین بخر...(sm128)
5 تا پراید (sm51)
مغز خر خوردی حمید پوتو بدی پرای...؟(sm70)
یک ماشین درست حابی بخری برات کافیه پرای هم شد مقیاس...؟؟؟
وانت پراید (sm59)
حمید جان بقیه رو آپلود کن برنامه امیر قاسمی
- (sm50)
(sm50)
از دست چرا هشت سر زلف تو حافظ
تقدبر چنین بود چه کردی چو نهشتی...(sm235)
بله متاسفانه به منم 1000 کیلوبایت میده (sm74) شانس ندارم کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برف همه جا رو گرفته...(sm50)
بیا بنویسیم روی خاک، رو درخت، رو پر پرنده، رو ابرا
بیا بنویسیم روی آب، روی برگ، روی دفتر موج، رو دریا
بیا بنویسیم که خدا، ته قلب آینس
مثل شور فریاد یا نفس، تو حصار سینه س
با هم میشه موندن وقتی که هیچی موندنی نیست،
اوج هر صدای عاشقه که شکستنی نیست
با صدا میام همه جا تو رو می نویسم؛
روی آیینه، گریه هام؛ گونه های خیسم
ای که معنی اسم تو آسمون پاکه
ریشه صدای نبض عشق زیر پوست خاکه
توی خواب خاک، ریشه ها، موسم شکفتن
همصدای من، می خونن، وقت از تو گفتن
چشم بستمو، تو بیا به سپیده وا کن،
با ترانه نفسات، باغچه رو صدا کن
با ترانه ی، نفسات من ترانه می گم،
اسمتو مثه یه غزل، عاشقانه می گم،
بیا که دیگه وقتشه، وقت برگشتنه؛
بوی پیرهنت که بیاد، لحظه دیدنه
شهر تقریبأ دیگه کاملأ سفیدپوش شده...(sm223)
نقل قول:
به به حال و هوای خودش رو داره (sm176)
گئدیرم آی داغلار سلامت قالئن، دؤنوم باشئنئزا یار امانتی
اودور دویلتیمدن اودور وارئمدان، دویلت امانتی یار امانتی
تیترشن چیچک لر یاتان دومانلار، شاعر تک دردیمی دمه میش آنلار
بیلر نه دمکدیر تر تزه جانلار،ناموس غیرت وجدان عار امانتی
نغمه لی بولاخ لار گؤز کیمی دولون، ایسلادین اوتونو یار گلن یولون
ظلیم خان نه دسین گؤز گولاغ اولون، قوینوندا بسله ین نار امانتی
...(sm176)
یانا یانا چالدئن یانئخ کرمی، سادئن اورگیمه یامان خال عاشیق
ائله بیلدیم ایندی کؤچؤب زیاد خان، دردین آلیم اونو بیرده چال عاشئق
بو ناله نین آهی نه دیر اونو نه، لله گلدی گؤزلریمین اؤنونه
اؤزوم دؤشدؤم خان کرمین گؤنونه، اصلی سادی سینم اوستن یول عاشیق
آخشام سحر شه دؤشلی قوینونا، دلی داغین گؤی مئشه لی قوینونا
گؤل چیچک لی بنوشه لی قوینونا، من گئدیرم سن سلامت قال عاشیق...
(sm85)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)