(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
270 از دستم در رفت (sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجار - روسیه؟؟
یونان - صربستان؟؟
لهستان - سوییس؟
(sm120)
فرم 272 رو حتما بزن خیلی خوبه(sm173) 13 تا بازی دوستانه ملی(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برد-مساوی مجار(sm120)
برد مساوی یونان(sm120)
برد برد لهستان سوییس(sm120)
اره خیلی خوبه زدمش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
271 نمی صرفه (sm120)
حسن برعکس اینی که گفتی می شه (sm120)
اگه برعکس نشه باید تعجب کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمعه باعث اولین برد جزایر فارو شدم, دیشب هم باعث اولین مساوی سن مارینو بعد از 61 باخت شدم(sm120)
270 فقط یه غلط دارم(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 تا بازی دیگه به پایان بازی های فرم مونده(sm173)(sm120)
بازی های تعیین کنندست یا نه؟؟(sm120)نقل قول:
من الان امیدم به المان و ارژانتین و انگلیس (sm173)(sm120)
یه بازی لیگ دسته 2 ایتالیا لغو شده(sm120)نقل قول:
بازی های لیگ برزیل مونده فقط(sm120)
برد کورینتیانس
برد مساوی فلامینگو
برد اینتر ناسیونال
(sm120)
پس شانست بالاست جزو جایزه بگیرا باشی (sm120)نقل قول: