خب واسه همین میگم تو 8pic آپ کن دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب واسه همین میگم تو 8pic آپ کن دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميلاد جون دارم سعي ميكنم اينجوري به قضيه نگاه كنم ولي يكم باورش سخته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوري خونديش؟ (sm77)هر چي زور زدم نتونستم جور ديگه بخونمش (sm30)(sm30)
نیمی از انرژی روزه داریم صرف فهموندن مطالب سنگین به تو میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما پوریا هم نظرش با نظرم همسوست (sm19)(sm2)نقل قول:
ای بی حیا (sm2)
هـــــیـــــــع (sm9)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورت رو شورت خوندم (sm70)
دیگه درک پایین و مشکلاتش (sm169)(sm120)نقل قول:
میتونم واست مدرک رو کنم ولی ترجیح میدم خودش بیاد شفاف سازی کنه خجالت بکشی که به من تهمت زدی (sm70)نقل قول:
اصن یه جایی آپ میکنم که مطمعن باشم لینکش هیچ موقع خراب نمیشه (sm70)نقل قول:
امروز بیش حد نظرامون داره یکسو میشه، سعی کن یخورده ازم فاصله بگیری تا قضیه خطرناک نشده (sm2)نقل قول:
(sm2)
به خدا malware=پوریانقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mrcrow=میلاد (sm2)