نمیشه عزیز خطرناکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیشه عزیز خطرناکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه بخدا...دو تا شات نذار یکی بذار.اصلا ی نیمچه عکس از ویدئو بذار(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری با موسیقیه سیروان ندارم ولی تو مصاحبش در دید در شب عملا میگه من بهترینه ایرانم و ادم احساس میکنه پر از غرور کاذبه
بگه بهترینم از نظر من انگشت کوچیک صفاریان هم نمیشه شما البوم غریبه رو گوش کن البوم شبح رو گوش کن کاراشو تو البوم مسافر گوش کن سیروان یک ترک هم مثل اینا نداره دقیقا با حرف احسان موافقم
عزیز خودت رو برای چیزی که وجود نداره اذیت نکن ..نقل قول:
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادتون چند وقت پیش گفتم هیچ خبری از موزیک ویدیو و آهنگ جدید نیست تا سال آینده (sm120)
بیخودی خودتون را با این حرفا که کار آمادست و شادمهر راضی نمیشه با رادیو کار کنه و از این مدل حرفا سرگرم نکنید
یه خورده منطقی فکر کنید - احساسی نشید بیخودی
داداش چرا ضد حال میزنی شوما ؟ (sm172) ینی اینهمه من فاز میگیرم تخیل میزنم شدید بعد شوما میای با اسپمت در کسری از ثانیه خرابش میکنی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار داشتم ارواح رو احضار میکردم داشت شات میرسید که یهو شوما اومدی اسپم ول دادی همه چیزو خراب کردی (sm29)
ببین الان صبح آدینه ساعت 7 صبح اومدم سر کار ، دیشبم 4 ساعت بیشتر نخوابیدم ، دیگه انرژی ندارم برای تخیل همش تقصیر شوماست