نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با منی من یه زایکسل دارم مشکی خالص .. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با منی من یه زایکسل دارم مشکی خالص .. :l
راست بگو چند بسته گرفتی ازش ؟! عمده میگرفتی تو مصرفت زیاده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم الکی افتاده استفاده نمیکنم اون دفه گفتم بیاد بت بدم ..
آقا من تو عمرم یه بار رفتم از کاندوم استفاده کنم نمیدونم شی شد یه هو ترکید ..
جدی میگم ..
حالا یکی دول سینجول رو بگیره
(sm30)حتما سایزش کوچیک بوده برات شیر کلفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
100؟! (sm2) نه اینجوری که اصن نمیتونم، همون معرفی کن از دور نگاش میکنم بسمه (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلاستیک فریزر استفاده میکردی (sm120)نقل قول:
حال همه ما خوب است
اما تو باور نکن ....
(sm50)
دیوانه هم نندیشد آننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاندر دل اندیشیده ام
مراسم کامل اختتامیه سریال شهرزاد
دقیقه 25 اسم چاوشی برده میشه و سالن منفجر میشه (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا چطور تکست های امینم رو ترجمه کردن (sm54)
05 - Romance - Fragua & Buleria - Saz o Avaz Vajd (Joy)
اوج گرفتن های معتمدی ...(sm50)
Eye.in.the.Sky.2015(sm54)عجب هیجانی مث بازیای کامپیوتری که از بالا هدف میگیرن
ملالی نیست جز گم شدن گاه به گاه خیالی دور ...
آری حال همه ما خوب است اما تو باور نکن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساخته شدش هست ((:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون آخریه رژ لب زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اعتماد به نفسی (sm2)
اون دوتا دیگه دقیقا چه کار میکنن؟(sm120)
الان اسی میاد میگه :
آاااااااای نفسیسسسس کششش(sm120)
(sm2)
واسه خاطر یه بچه یه عملیاتی رو داشتن به فنا میدادننقل قول:
چطوری ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستن چندتا از سرکرده های گروه تروریستی الشباب رو تو یه خونه ای بکشن جلو در خونه یه دختر بچه نشسته بود نون میفروخت واسه خاطر اینکه دختر بچه رو نکشن منتظر موندن تا نوناش رو بفروشه آخر سر هم دختر کشته شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دنیا سپاس.
(sm74)
عسلام واقعی رو تو این فیلم میشه دید
زنده موند دیگهنقل قول:
هر قضیه دو طرف داره .نقل قول:
جهان من لباس تازه میپوشه ...(sm27)
آره بعد بمب زنده موند ولی تو بیمارستان مرد دیگهنقل قول:
شرکت کنین (sm120)
(sm74)جدی 20 دقیقه اخرشو ندیدم اینقد فیلم رو دستم مونده از هر کدوم یه تایمی میبینم از اب و گل دراومد میرم فیلم بعدینقل قول:
البته بعدا باقیشو میبینم حتمن