[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 ماه 19 روز دیگه آلبومش میاد (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 ماه 19 روز دیگه آلبومش میاد (sm132)
بدجور ریده (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر منظورت دیشبه فک کنم بخاطر همین تغییر ظاهره که دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخبار نشون داد انگاری حمله اتمی بوده
قبلا 2 گیگ رایگان بود الان کرده 1 گیگ نصف فایلایی که میخواستم بگیرم بالای 1 گیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم اکانت بگیرم الان با یوزرم وارد شدم باز میگه برای خرید اکانت باید عضو سایت بشی (sm120)
کلا قاط زده سایتش
(sm120)نمیدونم والا شاید فایر اپ شده اینجور شده برام سفیده خیلی
(sm3)لاشیا زیرنویس بدین دیگه
به کلاه گیست،به سیبیله نداشتت قسم حتی 1 ریال تا حالا خرجه این کارا نکردم(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118) I'm just, I'm just, I'm just talking to my diary (sm118)
(sm120)این پسره تو سریال رویا که میخوان جای مهندسه بذارن اسمش سیاوشه نکته رو گرفتین؟