armyنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
armyنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر؟(sm120)
بوگو (sm120)نقل قول:
(sm127)
امین رفت که دفاع جانا نه ای از فیلم بکنه انگار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ارمی فیلم خوبی بود از نظر من!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم داستان خوبی داشت هم ساختارش خوب بود.
تو شخصیت پردازی تقریبا موفق عمل کرد...
اون مرگ 2 نفر در زندان خوب بود.
هیجان و تعلیقشم قابل قبول بود
اخرشُ دوست داشتم و کلا به نظرم تو این ژانر فیلما میشه جزو خوبا قرارش داد
(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم خواب آوری بود (sm120)
به نظر من فیلم متوسط رو به خوبی بود ....نقل قول:
ضمن اینکه احساس میکنم خیلی جانبدارانه ساخته شده
علنا آلمانا را خر و در بهترین حالت اسب فرض کرده بود ....
برا من در حد مونیخ بود (sm120)
بازی نقش اول بد نبود از اون یارو که نامه نوشت و رفت هم خوشم اومد ....
از ماتیلدا زیاد خوشم نیومد(sm120)
نقد همیشگی :این زمان براش زیاد بود .....
(sm137)
در حد همون مونیخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون لامصب هم بسیار طولانی و خواب آور بود(sm120)