(sm70) چرا در مورد چیزی که نمیدونی الکی اسپم ول میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منطقی و احساسی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) چرا در مورد چیزی که نمیدونی الکی اسپم ول میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منطقی و احساسی (sm120)
اقا یه فاز بگیر ببینیم تا عید میاد یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعیده عید بیاد . مسئله اصلی شادمهره . دیگه اظهر من الشمسه نیازی به گفتن نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان یه شبه بیانیه بود مدت ها میخواستم بتایپم ول بدم وقت نمیشد ولی حالا که صبح آدینس و تنبلا هنوز نیومدن فرصت را غینمت میشمرم
ببینین دوستان . الان حدود 5 ماه هست که گفتن موزیک ویدئو جدید شادمهر داره آماده میشه که همون فقط با تو عشقم هست و 4 ماه هم میشه که میگن داره ادیت میشه !!! اصن حدس و تخیلات بنده پوچ و هیچ . نه واقعاً آماده نشده ؟ مگه پارک ژوراسیک میخوان بسازن ؟؟؟ بعد موزیک ویدئو وارث حدود 3 ماه پیش گفتن با ویدئویی مثلاً ساده داره ادیت میشه !!! اصن حدس و تخیلات بنده پوچ و هیچ . ادیت یه ویدئوی ساده 3 ماه طول میکشه ؟؟!!!
خوب این در مورد ویدئوها که دوست عزیزمون گفت منطقی باشید و احساسی نشین !!!!
خوب حالا بریم سراغ بحث و کل کل و این حرفا در این تاپیک و اصن همه جا !!
ببینین ما یه عادت بدی که داریم اینه که دنبال این هستیم یه سوژه گیر بیارم یه حرفی ببینیم و همدیگه رو بکوبیم !! ینی بکوبیما !! نت و تل و ... فرقی نداره ! اخلاق ما ایرانی هاست و کاریش نمیشه کرد .
اما در مورد زمان پخش : آقا اصن ول کنین هر موقع که اومد خوش آمد . اینقد حساسیت الکی همه جا که کِی میاد و از این حرفا !!! اون بهداد و آرمین نشستن دارن پیک میرن به افتخار هم اونوقت هوادار اینجا هویجه !!! اون آرمین چند بار قول داد تا 10 روز دیگه ، کریسمس و تا عید !!! مشکل اصلی اینجاست نمیان حقیقت رو بگن و ملتو از الافی در بیارن . البته حق هم دارن به خاطر یه مسائلی میترسن و دروغ میگن
در پایان بگم : این کل کل ها بحث ها گذراست . حالا اینجا یا هر جای دیگه . مهم شادمهره که البته هوادار رو درک نمیکنه و لج و لجبازی کِی میخواد تموم بشه معلوم نیست
و باز هم در پایان بگم : همه با شادمهر خاطره دارن . خودم از سوم دبیرستان که آلبوم مسافر اومد تا الان ، بقیه هم همینطور . مهم اون خاطرات و شادمهره . تموم اینها گذراست
با تشکر
کوچیک همه : بابا اسی
صبح آدینه ی بیست و یک اسفند ماه یکهزار و سیصد و نود و چهار هجری خورشیدی برابر با یازده مارس دو هزار و شانزده هجری میلادی و برابر با اول جمادی الثانی یکهزار و چهارصد و سی و هفت هجری قمری
این حرفا را وللش.اگه است داری بذار اگه نداری مردونه بگو ندارم و الکی ناز نکن...هی میگی میذارم بعد ب یه بهونه الکی میگی نمیذارین.بیخود با احساسات طرفدارا بازی نکن.من خودم اگه کوچکترین اطلاعی از ویدئو داشتم ب همه میگفتم نه اینکه بیام بچه ها را اذیت کنم و هی ناز کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وللش نداریم اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردونه میگم : ندارمممممممممم
من یه بار گفتم میذارم ، بعد اعتراف کردم تخیل زدم
کدوم احساسات ؟ دور هم جمع شدیم اسپم ول میدیم منتظریم ویدئو بیاد . همه الاف و منتظرن
کدوم اذیت ؟ داریم حال میکنیم دور هم
کدوم ناز ؟
و در پایان استاد جلال الدین محمد بلخی می فرماید :
هرکه را اسرار حق آموختند
مُهر کردند و دهانش دوختند
ببخشید نمیدونستم شما اینجا همه چی رو میدونید - هر چند وقت یه بار میای یه سری خبر میدی که آخرش هم میگی نشده یا نبوده یا نخواستهنقل قول:
من چیزی نمیدونمنقل قول:
دست خودم نیست تخیل میزنم شدید ، ارواح ظاهر میشن اذیتم میکنن
دیگه لطفا تخیل نزن.ما شات نمیخوایم .فکر کرده ما مسخره ایمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سلام دوست عزیز متاسفانه من با اون کیفیتی که شنیدین فقط اون سه ترک رو داشتم اگه کاملشو میخواید سایت گذاشته ولی از لحاظ کیفیتی من تضمینی نمیکینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mona 4z [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]