نیازی نبود واسه ثبت نام نام معرف وارد کنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نیازی نبود واسه ثبت نام نام معرف وارد کنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر طور بگی نمی شد (sm120)نقل قول:
چن روزه دارن زمینو اینور و اونورو کنده کاری می کنن خو یعنی می دونسته بار به غا می رفت (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
مغسی (sm120)نقل قول:
حالا وارد کرده دیگه چه اشکالی داره(sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
من دوست داشتم اونجا مانو خفش میکرد و کارشس تموم میکرد...یا مثلا یه طور دیگه تموم میشد(sm120)نقل قول:
راستی یه جا استاد گفته بود راجع به اون کارد که باهاش بازرسی میکرد کارتون زندانیا رُ واقعا همچین حسی به من دست داد تو فیلم (sm120)
منُ باید وارد میکرد اخه همه توضیحاتشُ من دادم بهش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من تو رو وارد نکردم این به اون در (sm59)
اصلا هردوتون باید اسم منو وارد میکردید(sm2) چون سایت رو بهتون معرفی کردم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
چایلدت کو ؟ (sm120)نقل قول: