آخه کدوم کلاس ؟ کدوم سر کار گذاشتن ؟
بزار داستان آن بعد از ظهر را برات بگویم : آن روز از شدت خستگی چشمانم سیاهی میرفت و گردنم مثه نبشی شده بود . ساعت 3 بعد از ظهر بود ( معمولاً ساعت 3 تا 4 استراحت میکنم ) در همان حال بودم که ناگهان ارواح ظاهر شدند و دورم را گرفتند و شروع به اذیت کردن . ناگهان یکی از آنها که شباهت زیادی به یه بنده خدایی داشت آمد در گوشم گفت شات شادمهر میخواهی ؟ بنده هم در کسری از ثانیه بگفتم : بلی یا روح . آن وقت گفت یک شرط دارد . بگفتم ای روح هر شرطی دارد به دیده ی منت . او بگفت باید بروی بچه های موزیک باران را اذیت کنی کلاس بگذاری و منت بنهی و سرکار بگذاری . بگفتم ای روح سخت است ولی شادمهر است دیگر چشب ( صدای روح هم شبیه یه بنده خدایی بود )
خلاصه برفتم اندر ایمیل و دیدم 6 تا شات خوشکل 4k بگرفته و برایم فرستاده . در همان حال و هوا روح بگفت باید به قولت عمل کنی و بنده آمدم لاگین کردم و از شوما نقل گرفتم و بگفتم فردا 6 شات میگذارم
ناگهان درب اتاق به صدا در آمد و کسی داخل شد و ارواح ناپدید گشتند و بنده که پی به اشتباهم برده بودم دوباره سریع لاگین کردم و آن نقل را پاک نمودم ولی دو نفر از کاربران رو هوا زده بودند و شوما هم فرداش گیر دادی چه خبره و بنده هم بگفتمت و الباقی ماجرا ...
و در پایان : باز هم میگویم دست خودم نیست و ارواح خبیثه نامردی کردند