آخر هفته میشه هر ستون رُ اولویت بندی کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخر هفته میشه هر ستون رُ اولویت بندی کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ستون خودش چه رتبه ای داره؟(sm120)نقل قول:
آخر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اینم جدول ما (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمی که گفتی 3 ستاره (sm120)
با بری لیندون بی مهری (sm120)
به نظر منم با بری و هتل و امریکن کرایم بی مهری کرده(sm120)نقل قول:
(sm2)خذيراوي: با بارسلونا قرارداد داخلي بسته بودم
سعی کردم فیلمای هر سطون در یک رده باشند!نقل قول:
ارمی نیم بیشتر از مونیخ میدم مونیخٌ 2 داده بودم ضمنا قرار دادن ارمی کنار سون و زندگی دیگاران و فریاد ها خیلی منصفانه نبود (sm120)
الانم احساس میکنم بهتره یوژوال یک خانه به عقب بیاد تا درست شه جدول (sm120)
بری چیز خاصی نداشت (sm120)