(sm2)تنفس دهان به دهان رامبد به جناب خان
(sm178)کار خدا رو ببین ماشین 200 میلیونی رسید به صافکار و نقاش ماشین
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)تنفس دهان به دهان رامبد به جناب خان
(sm178)کار خدا رو ببین ماشین 200 میلیونی رسید به صافکار و نقاش ماشین
147 تا شانس داشتم(sm74) ینی تو گینس باید ثبتم کنن واسه نحسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که منم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزار دفعه گفتم خوددار باش هر ناقص العقلی بهت نگه افسرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچین گفت ماشین گرون قیمت من گفتم پورشه میخان بدن(sm120)نقل قول:
من نخودی ام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای شکرش باقیه من فقط ترشیذم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
200 تومن کمه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا باید دسته بندی کرد دید کی تو کدوم دسته جا میگیره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی دیگه گریه نکنم تو جمع؟نقل قول: