هی دلخور از گریه (sm50)
هی هر شب واسه منه تنها (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هی دلخور از گریه (sm50)
هی هر شب واسه منه تنها (sm50)
هوم پس سر همون بود متفاوت بود جوایز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو 14 بودی در حقیقت 15 فقط 24 نفر بودن اون بازی که بغو شده کم شده دیگه (sm120)
10 تومن رو هم به حساب کاربری بت پارسم واریز کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شیرازیه میگن میای بریم شبا بدویم؟شیرازیه میگه : برو عاموووو من روزنامه ورزشی میخونم نفسم میگیره(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این اتاق مبادا بهار سر زده باشد (sm50)
همه بازیکنای پرسپولیس دارن میگن میبریم (sm170)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم شیش تایی میشیم (sm25)
پردهبرداري از تنديس علي کريمي (گزارش تصويري) (sm50)
ساعاتي پيش در منطقه وردآورد، از تنديس علي کريمي رونمايي شد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران نباش(sm120) قلعه مث سگ میترسه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتوبوسی میچینه دربی هم 0-0 تموم میشه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm25)(sm3)
این درخشان دربی رو معمولا به تخمش نمیگیره (sm120)نقل قول:
اره قلعه مرغی خیلی موزیه (sm120)
(sm25)(sm3)