حکم حوری رو داری گلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حکم حوری رو داری گلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس چه کنسرتایی گذاشته تو این تاپیک پشمام ریخت (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای بری خدمت ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم برمنقل قول:
دانش گام ردیف شد میرم دانش گاه
من از دانشگاه سر یه داستانی اخراج شدم با خانواده لج کردم رفتم دفترچه پست کردم (sm120)بعد رفع اتهام شدم بازگشتم به دانشگاه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته با کلی پارتی بازی تونستم برگردم (sm120)
به جرات میتونم بگم حسین خوابش برد (sm120)
(sm2)چیه با دختر گرفتنت ؟ (sm2)نقل قول:
نه باو (sm120)نقل قول:
خدمت افتادم کهریزک تهران وسط بیابون (sm120)
یگان اموشی المهدی (sm120)سرویس شدم (sm120)خداروشکر که رفع اتهام شدم (sm120)
(sm2)جفری اونجاست دیگهنقل قول:
hosen jyf
1 ساله کهریزک خدمت میکنه
ترم اخری مچ دختر پسر رو موقع لب گرفتن گرفتم (sm2)
اتفاقا جفری روزیاد راهنمایی کردم (sm120)نقل قول:
البته یگانش فرق میکرد با ما ولی اونم کهریزک بود (sm120)