عبارت به زودی دیگه خیلی دون پایه شد خواهشا یکی حذفش کنه .
نمایش نسخه قابل چاپ
عبارت به زودی دیگه خیلی دون پایه شد خواهشا یکی حذفش کنه .
روی شنونده های عادی بله روی طرفدارای خود شادمهر هیچ تاثیری نداره مهم موزیک قوی و شعر قوی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها همینه پخش میشه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن شاتی در کار نیست :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم چند صفحه قبل که بعیده عید بیاد ! شادمهر اوکی رو بده پخش میشه . مهر امضا انگشت میزنم که هر دو کار آمادس . حالا هر کی هر چی میخواد بگه
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد عزیز ، قبلاً هم گفتم که من از سوم دبیرستان تا الان شادمهری هستم . در انفوان جوانی تو کار تکثیر آثار هم بودم معروف به اسی تکثیر . ینی من اگه اون سی دی ها و کاست ها از شادمهر رو نگه میداشتم الان گنجینه بزرگی بود ولی حیف که همه رفت (sm172) شما الان برو توپخونه بگو اسی تکثیر ، همه برات تعظیم میکنن :)) 11 سال پیش وقتی رفتم سربازی گذاشتم کنار پس من دنبال یه شات و اینجور چیزا نبودم و نیستم و نخواهم بود . اما دارم حسرت میخورم کاش اون سی دی ها کاست هارو نگه میداشتم الان بدرد میخوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بگذریم ...
در مورد کلیپ و موزیک ویدئو هم بگم که خواننده های اونور تنها دلخوشیشون اینه که کلیپاشون از شبکه ها پخش بشه و دیده بشن و کنسرت سولد اوت بشه . همین !! وگرنه چند هزار دلار الکی خرج کلیپ نمیکنن . اونم کلیپایی که هیچ ربطی به ترانه و فضای آهنگ نداره !!!
حرف درسته دوره زمونه هم عوض شده اما من منظورم کلا یه چیز دیگه سنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب الان شما یه شات بزاری من که چشمامو نمیبندم نگاه نکنم
کلا من خود ویدئو رو هم بعد یکی دو روز یا حداقل چند ساعت بعد گوش دادن آهنگ میبینم
اما به جای شات اگه یه بیت از شعر رو بزاری از نظر من بهتره(sm120)
آخه میدونی چیش بده خوب سطح دسترسی اونجا مشخصه و در کسری از ثانیه معلوم میشه کی اینکارو کرده و همون قضیه اعدام در میدان میوه تره بار که بارها گفتم بوجود میاد (sm120)نقل قول: