موری ریاضیت اگه خوبه ریاضی درس بده ملت خنگ شدن جدیدا(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
موری ریاضیت اگه خوبه ریاضی درس بده ملت خنگ شدن جدیدا(sm120)
آره ولی حوصله هم میخواد مخصوصا اکه متن جوری باشه که کلی لغات جدید توش باشه و تو ندونی واحتیاج به دیکشنری احتیاج پیدا کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستتد درد نکنه در کل ایشالله یه کار خوب گیر تو هم بیاد
دیگه کار که اسون نیس هر کدوم سختی خودشو داره(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا ریاضی سوم دبیرستانم امتحان نهایی بود تو کل کشور سوالا یکسان بود شدم 10 دقیق (sm2)چون امتحان نهایی ارفاق و اینجور چیزها توش نیست دیکه اونوقت من دقیق شدم 10(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پفک(sm118)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیلون ... (sm118)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm179)
مدیر نسبتاً محترم(sm19) و در اون مواقع دیوث سایت (sm138)
(sm120)