به علایق من میخندی ؟؟؟؟؟ (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به علایق من میخندی ؟؟؟؟؟ (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه شاهین نبود در مورد امام نمیدونم کدوم شر ور خونده بووود ؟؟؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلت داره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش گفته ندارم . (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اون اهنگای بی ادبیشو گوش نمیدم (sm54)
کلیت کار به امام ربط نداشت ولی اوکی اینو گوش نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم این حرفت چه ربطی داره به حرف من؟ زدبازی با ادبن ؟ (sm70)
چه جوری تشخیص میدی این بی ادبی ه یا نه (sm2)نقل قول:
من نگفتم زد بازی با ادبن ؟؟؟نقل قول:
منم اون آهنگای بی ادبانشو گوش نمیدم (sm148)
همون جوری (sm70)نقل قول:
لب تاب اپل داره (sm172)نقل قول: