(sm2)پدرت زیاد غر غر میکنه سرت واسه درس و کار اینا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)پدرت زیاد غر غر میکنه سرت واسه درس و کار اینا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو (sm120)ولی خودم دوست دارم کار رو شروع کنم (sm120)درسم زود تموم کنم که هرچند حالا حالا ها دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیسانس رو واسه دسته خر میگیریمنقل قول:
قاب کنیم فقط
میلاد من برم داش شب خوش (sm127)(sm27)
منم چون میدونم لیسانسم به درد نمیخوره میخوام زودتر برم کار رو شروع کنم (sm120)نمیخوام وقتی لیسانسمو گرفتم تازه بیوفتم دنبال کار که اونم تو این مملکت ریدمال ما نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جرات میتونم بگم شب خوش (sm120)نقل قول:
(sm98)
دیشب 4 تا بازی، 8 امتیاز (sm2)
باید خرد جمعی رو زنده کنیم (sm120)
27 امتیاز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]