(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm50)
(sm149)
حقه
خواننده: فریدون فروغی
شاعر: فرهنگ قاسمی
آهنگ: فریدون فروغی
متن ترانه:
مشتی ماشالله،حقه ای ولله
حقه ای ولله،میکشی بالا مال و منالا
می کنی حاشا
بارت می لنگه،الاغه لنگه
شیشه و سنگه ماشالله
دستات که رو شه،خون که بجوشه
خلق که بخروشه داره تماشا
حاضر و غایب
صادق و کاذب
شحنه و نایب
جملگی رسوا
مشتی ماشالله،حقه ای ولله
حق پیشه رنجه
مار سره گنجه
پنجه به پنجه
گشنه و دارا
اون که بیداره ،دستاش بکاره
حق رو میگیره آخر دعوا
کشتی امروز خری نیس؟
امید طلاهامون کی میان؟
bia2 آلبوم فریدون رو کامینگ سون زده که (sm29)
(sm70)خبرو بده به آبدارچی ببینیم چه می کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که هی میگی ممرم ممرم ممرم (sm2) هیچ خبری نتونستی بگیری(sm70)
حداقل من رفتم پیش این فروشگاه دار ، یه خبری گرفتم
آبدارچی هست ولی انسانه ، با معرفته ، بنده خدا تو زمستون با موتور میرفت واسم آلبوم رو اول وقت میگرفت در صورتی که اصلا احتیاجی به من نداره و این معرفتش رو میرسونه
مثل بعضی ها نیست
(sm169)
برید تو این سایت دو تا متن اعتراضی بنویسید شاید فرجی شد،تاریخ دادن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچ فرجي نميشه آقا
(sm120)
سايت اينم رفته رو هوا
مگه نميبيني
(sm50)شما فقط بلدین آبروی محسنو طرفداراشو ببریننقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اگه نگیره بیچاره اخراجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم 16 مهر میاد بگو خب(sm59)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نظر شماستنقل قول:
نظرِ شخصِ محسن چاوشی هست بنده ی خدا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29) دوست باشيد با هم
سیاوش قمیشی بی سرزمین تر از باد(sm50)
اگه تو بری(sm50)
چند روزه رو این دو تا گیر کردم(sm1)
ترنس رو دست اینا نداریم (sm1)
تقصير ِ بهادر ِ (sm120)
هیچ فرقی تو اصل قضیه نمیکنه عمو،با دو تا متن اعتراضی تو این سایتِ بی در و پیکر آبروی محسن نمیره،اعتراض راه های خاصِ خودش رو داره ،کار غیر قانونی نمی کنیم که،خودشون تو تب شِتاشون گزینه ی تماس با ما رو گذاشتن دیگه،من نمیدونم چرا یه عده دوست دارن کاسه ی داغ تر از آش بشن؟نقل قول:
قبل دانشگاه انگار خبری نیس ما ک رفتیم نگران...(sm155)
(sm2)خب خودت فکر می کنی اگه اون سایت بی درو پیکره واسه کی داری اعتراض می کنی..اون مدیر همون لحظه اول کامننتو پاک میکنه 2تا فوشم به تو و محسن چاوشی و طرفداراش میدهنقل قول:
دقیقا شما کاسه ی داغتر از آشین
خود محسن داره پیگیری میکنه..شما چرا دخالت می کنین..اونم از راهی که هیچ ربطی به اصل قضیه نداره و بیشتر شبیه خالی کردن عقدست
انقد محسن داد داره از دست امثال شماها که الان باعث شده این سکوت خبری باشه وگرنه اگه کمی فرهنگ وجود داشت خبر ها خیلی خوب رسونده میشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
آلبوم منتشر شد ..
در حال آپ ..
سینجول از مکه ی مکرمه
من نمیدونم چرا ما دوست داریم همه چیز رو با هم قاطی کنیم،من حرفم خیلی واضح بود،مطالبه کردن حقِ یه هواداره به شما چه مربوط؟نقل قول:
این کارها آبروی محسن رو نمیبره،برعکس اون چیزی که آبروی محسن رو میبره این کارهای نخ نما شده ی امثال شماست،اینکه بیایید تو همچین وب پر بازدیدی بنویسید دموی تمامی قطعات آلبوم بعدش لینک وبِ
خودتون رو جاش بزارید اینهاست که محسن رو به ستوه آورده نه دو تا متن
داره آپ میشه ..
حق یه هوادار همون آلبومِ خوبه که باید براش صبر کنه (sm70)و بفهمه که خودِ محسن بیشتر از همه پیگیرِ و دوس داره آلبوم زودتر منتشر بشه..نه اینکه بزنه جاده خاکینقل قول:
(sm2)آخه اینجا اگه امیر به شوخی تیتر میزنه چه ربطی به وب من داره مگه من اونجا نوشتم
زیر اپ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)با کیفیت 510 !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال من حرفم رو زدم دیگه قضاوت با دوستان.نقل قول:
آقا امیر شما هم اگه بحثی دارید بسم الله چرا فرافه کنی می کنی دادا چه ربطی اشت این جمله ی شما
لعنتی سرما خوردم تب و لرز مگه ول میکنه ..
کلاس نرفتم !!!! (sm74)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد الان جلو کامپیوتر نشستی ؟نقل قول:
ها چشه مگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یکم سرما بخورم حال خودمم ندارم ...نقل قول:
کلا سرما مرما تو کارم نیس ..نقل قول:
فک کنم ویروس میروسی چیزیه ..
چن نفر اینجا گرفتن ..
(sm172)
به هر حال امیدوارم خوب شی زود (sm10)
اون رفیقمونم نیست بیاد یوسف رو اپ کنه (sm172)