.
همین الان براتون یه دعایِ قشنگ میکنم
امیدوارم شورتتون همیشه به شادی در بیاد ، نه فقط واسه wc
نمایش نسخه قابل چاپ
.
همین الان براتون یه دعایِ قشنگ میکنم
امیدوارم شورتتون همیشه به شادی در بیاد ، نه فقط واسه wc
به فرزندان خود جق بیاموزید
والا اونقدر خرجا بالا رفته
نمیشه دیگه براشون زن گرفت
خاطرات یک مرد متاهل؛
یه روز اومدم خونه به زنم گفتم خانوم اگه من تو قرعه کشی بانک برنده شم تو چیکار میکنی؟
گفت نصف جایزه رو ازت میگیرم و برای همیشه ترکت میکنم و میرم
گفتم خب من امروز 10 هزار تومن تو قرعه کشی بانک برنده شدم
بیا این 5 هزار تومن رو بگیر و برو دیگه نبينمت
دیشب خواب دیدم رفتم بهشت, حوریا میگفتن:
اصل بده
اونجاهم ول کن نیستن!
تو کافی شاپ با دختره نشسته
بودم دو سه ثانيه
چشاشو بست گفتم چی شد؟
گفت عطسه کردم!
حالا من عطسه می کنم از اونور
خيابون مردم ميگن يا صاحب صبر
يه معلم داشتيم دبستان اومد كلاس گفت كيا حاضرن درس بپرسم ازشون؟
هر كى دستشو برد بالا رو فرستاد بازى....
بعد ماهارو سلاخی کرد!!!
تو گوانتانامو دوره ديده بود
دخدرای عزِیز....
اگه دوس پسر قدیمیتون بعد مدت ها یهو بهتون پیام داد "سلام،چطوری؟"
سریع بلاکش کنین!
چون خونشون خالیه
و شما توی آزمون الهی قرار دارین!!
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :
ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻬﺸﺖ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺵ ﻋﺮﯾﺎﻥ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ،
ﺍﯾﻤﺎﻥ ﺑﯿﺎﻭﺭ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻣﺮﺩ ﻣﻦ ! |: |:
.
.
.
.
..
ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﻣﻦ ﺑﻬﺖ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﺍﻭﺭﺩﻡ ﮐﯽ ﺑﯿﺎﻡ
ﺯﯾﺎﺭﺕ؟؟؟ !!!
ﺑﻼﮐﻢ ﮐﺮﺩ
ﭼﺮﺍ ﺑﺎ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺕ ﺭﺍﺳِﺨﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺧﺐ
تا شل نشده بخورش !!!
سفارش والدین، به بچه هاشون،موقع خوردن بستنی!
ای تو روح هرچی آدم منحرفه
دیروز خواستم ادای پسرای بیس سی سال پیشو در بیارم خواهرم میخواست با مانتو بره خونه همسایه ظرف نظری رو بگیره
من داد زدم کجا چادرتو بردار
به جان خودم خدا رحم کرد مامانم اونجا بود نذاشت بهم حمله کنه قشنگ حس کردم میخواد منو بخوره ...
طرف برادرشو نصیحت میکرده میگه وقتی ازدواج کردی اقتدار داشته باش ، مثل من !
دیشب به زنم گفتم باید ساعت یازده آب گرم باشه ، اونم آبو گرم کرد !
داداشش گفت ساعت یازده آب گرم میخواستی چیکار ؟
گفت : آخه پوستم حساسه نمیتونم با آب سرد ظرف بشورم
فقط یه جوک میزارم.نمیدونم شنیدین یا نه.خودم خیلی خندیدم:
طرف میره آمریکا خونه برادرش، توالت فرنگی بلد نبوده
یواشکی تو گلدون میرینه خاک میریزه روش
بعد از برگشتنش به ایران برادرش زنگ میزنه میگه: ممد فقط بگو کجا ریدی؟
سه تا خونه عوض کردم ولی هنوز بوی گُهت میاد.
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
سلام العلیکم(sm224)
بزرگترین دستاورد مدرسه تو این سالها این بود که اجازه دادن دخترا سیبیلاشونو بردارن ابروهاشونم تمیز کنن...
لامصب ده سال قبل عین هالووین بود
من شخصا چند بار از حمله گََله زامبيا فرار كردم بعدش فهميدم مدارس تعطيل شده (sm2)(sm2)
تو فیلما میدیدم پدره میره بچه رو بزنه
مادره خودشو سپر میکنه برام عجیب بود...
بابام منو میزد مادرم در نقش مربی ظاهر میشد کنار رینگ
داد میزد هوگ چپ ، بزن زیره گوشش،با لگد بزن...
داستان کوتاه:
ﭘﺴــﺮﯼ ﺍﻭﻣﺪ ﯾﻪ ﮐﺎﻏﺬ ﺗﺎ ﺷﺪﻩ گذاشت ﺭﻭﯼ ﻣﯿﺰﺵ و ﺭﻓﺖ!
ﺩﺧﺘــﺮﻩ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﺧــﻮﺩﺵ ﮐﻠﻨـــﺠﺎﺭ ﺭﻓﺖ ﮐﻪ ﮐﺎﻏﺬ رﻭ برداره ﯾﺎ ﻧﻪ ؛ ﺁﺧﺮ ﺍﻭﻥ ﺑﺮﺩﺍﺷــﺖ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﻻﯼ دفترش...
ﺷﺐ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻗﺶ ﺍﺯ ﺧﻮﺩش ﭘﺮﺳﯿﺪ ﺁﯾﺎ ﺍﯾــﻦ ﭘﺴﺮ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺁﻏﺎﺯ ﺭﺍﻩ ﺧﻮﺷﺒـــﺨﺘﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﯾﺎ نه؟ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺩﻝ ﺑﻪ ﺩﺭﯾـــﺎ ﺯﺩو ﮐﺎﻏﺬ رو ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩ ﺑﺎ ﮐﻤــﺎﻝ ﺗﻌﺠﺐ ﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏــﺬ ﺑﺎ ﺧﻂ ﺯﯾﺒﺎ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ:
" کـــاپوچینـو رو با نی نمیخورن بــزغاله "(sm2)
ﻃﺮﻑ ﻣﯿﮕﻪ: ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺧﺎﻃﺮﺍﺕ ﻫﻤﻪ ﻋﻤﺮ ﻣﻦ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺳﻔﺮ ﮐﺮﺑﻼﺳﺖ...
ﻣﯿﮕﻦ: ﺑﻪ ﺑﻪ ، ﮐﯽ ﻛﺮﺑﻼ ﺭﻓﺘﯽ...!؟
ﻣﯿﮕﻪ: ﻣﻦ ﻧﺮﻓﺘﻢ که ، ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﯾﮏ ﻣﺎﻩ ﺯﻧﻢ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ...(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
امیر سرلشکر اکبر مگه بهت نگفتم توی فضای مجازی درجه تو افشا نکن؟ :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm25) تاپیک بی ریاس اشکال نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
هرچقدرم که بی ریا باشه نباید اسرار حکومتی رو فاش کرد که (sm25)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینارو نخوندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نخوندم ولی برای پیچوندن نظام جمع 6دفه رفتم حفاظت از بر شدم (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
شاهین خودتو اماده کن اگه دوره کد خوردم توپخونه اصفهان میام پیشت @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
خدمت بالاخره یه روز تمومت میکنم یا خودم تموم میشم یا تو(sm2)
به به بیا که منتظرت بودم!!!نقل قول:
نقل قول:
سلام نوید (sm74)
تولد توام مبارک با تاخیر (sm81)
مرسی عزیزم لطف داری توام خوب و خوش باشی کنار خانومت(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آتی چه خبر ؟ خوبی ؟ چه کار مکنی این روزا ؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط P!nk Rose [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال روزت خوبه یا شب ؟ در کل خوش میگذره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام هادی جان (sm10)
مچکرم تو خوبی؟ خبر خاصی نیست ای میگذره
تا خوشی رو توی چی ببینی (sm74)
قربانت برم (sm127) دیگه فونت رو تغییر نمیدی یعنی دیگه کسی نیست که بخوای تغییر بدی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط P!nk Rose [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزای تکراری ، روزایی پر از دلتگی (sm74) دیگه کسی هم اینجا نیست همه کوچ کردن رفتن تو تلگرام (sm172)
تو چی ؟ تلگرام داری ؟ من دارم ولی استفاده ای ندارم (sm54) الان حالت چطوره ؟ مشکل بیماری که داشتی برطرف شد ؟! (sm10)
روزاتو چطور سپری میکنی ؟ به چی مشغولی ؟ (sm120)
کاملا از طرز پاسخ دادنت پیداس چقدر خوشحال شدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه زیادی تاخیر خورد ولی بازم خدا رو شکر که هنوز اردیبهشت تموم نشده (sm59)نقل قول:
متشکرم (sm10)
فعلا که سربازیم و دووووووور... (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ تو که نرفته باز امدی(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ری.دم تو اون اموزشی(sm2)نقل قول:
تا جمعه امدی یا باز نگهبان نوشتنت؟
تا دوشنبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ تو خدمت میکنی یا مرخصی(sm2)نقل قول:
درست وایسا سرباز خبردار(sm120)
یا خدمرصی (sm120)نقل قول:
پا بچسبون (sm120)
یه رژه درست برونقل قول:
امشب تو سایت نگهبانی میدی تا 6صبح(sm2) یه افتابه هم گذاشتم پشت تالار چشم از اون برندار(sm2)