من تهران نیستم که عقده شهر نشینی داشتم یه چی پروندم..من طرفای خاوم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من تهران نیستم که عقده شهر نشینی داشتم یه چی پروندم..من طرفای خاوم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدیکی ملی به انقلاب جوریه که با دمپایی و چادر رنگی میتونه بره بگیره بیاد(sm120)نقل قول:
اجازه ما هم دست شماست مبارکه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونه پدری ونک ِ (sm120)
ix 45 فول (sm173)(sm2)
خیلی با کلاس شدیا خیلی ماشالا ماشالا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوف خوردی تو.(sm120)نقل قول:
بوف خوردی تو.(sm120)نقل قول:
آخه چرا من فقط پیری ام اینجا ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثه الی باش به مادر جان میگفت دختر (sm2)
ix45 داری و بچه ها رو اذیت میکنی؟من ix45 داشتم خودکشی می کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیفیده باید بیاد منو بگیره بعدشم سیفیده زیادی سیفیده باز سفید کننده هم میزنه دیگه بیا وببین بعدشم هر بار که ببینیش سه کیلو شیرینی میخره باس بخوری اصلا دردسر میشه یه سال نشده قند میگیرم میمیرمنقل قول:
ونک که در مقابل سدخندان جنوب شهره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]