محکم کاری کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
محکم کاری کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد PHP:
نمیشه رمز گذاشت رو اینا
من یکی از دلایل اینکه میگم کیروش بمونه اینه که مجلس و وزرات ورزش باهاش خیلی بدن (sm120)نقل قول:
مجلس میگه چرا این همه بودجه بیت المال باید بره تو جیب این اقا (sm120)خو این معلومه از n جا خط میگیره تا یه ایرانی رو بیارن سر کار از یه طرف 10 هزار 10 هزار میلیارد گم میشه هیچی نیست فقط این 3-4 میلیونه کیروش زیاده (sm120)
من یه سوال دارم...اونی که 94 هزار میلیارد میبره میخواد باهاش چیکار کنه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه قراره ایرانی بیاد.. همون کیروش بمونه.. اقا تیمش خیلیم قشنگ بازی میکنه(sm2)
استاد سبكتون چيه ميخوام از مريدانتون باشم(sm2)
در آرزوی اومدن گاس کبیر میمیریم(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]