نه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز بگم من مستقیم از xp میام با سون کم کار کردم
مودمم تی پی لینک سیمیه
نمایش نسخه قابل چاپ
نه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز بگم من مستقیم از xp میام با سون کم کار کردم
مودمم تی پی لینک سیمیه
خب اول اینو بگم در اولین فرصت تنظیمات اینکه خودش کانکت شه انجام بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوم کنترل پنلو از قسمت سرچ بیار برو تنظیمات شبکه همون مراحل ساخت کانکشن رو انجام بده که تو سون رفتی
بابا درست توضیح بده چجوری خوب.. اگه بلد بودم که نمیگفتم دیگه (sm54)نقل قول:
این پاینت لامصبش کجاست میخوام اسکرین دکستاپ ذخیره کنم (sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایم تنظیمات مودمه اگر بلد باشی راحته نیستی زنگ بزن پشتیبانی تو یه مین راهنماییت میکنه بگو میخوام سیستم روشن میشه خودش کانکت شه راحته کاری ندارهنقل قول:
هر چی میخوای تو سرچ بار میزنی وقتی اومد پین تو تسک بار میزنی
کنترل پنلم بیار دسکتاپ کلیک راست دسکتاپ گزینه اخر بعد دسکتاپ ایکن تیکشو بزن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرچ بار همیشه باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین من الان بخوام کاری کنم که خودم نت رو کانکت و دیسکانکت کنم باس چه کنم؟نقل قول:
من منظورم اون پاینت نقاشی ویندوزه که کجاست؟ الان اسکرین شات دکستاپ میخوام سیو کنم چه کنم؟
خب کانکشن میسازی دیگهنقل قول:
گفتم که پینت رو چجور بیاری پرینت اسکرین بزن بعدشم تو پینت کپی کننقل قول: