تو این اوضاع قمر در عقرب بزنه میرسلیم یا هاشمی طبا رای بیاره بخندیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
تو این اوضاع قمر در عقرب بزنه میرسلیم یا هاشمی طبا رای بیاره بخندیم.
چرند نمیگم دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط pepero [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخبار رسمی رو دنبال کنید خودتون متوجه میشید
وزیر کشور : بعد از ساعت 24 و اتمام رأی گیری دستور شمارش آرای ریاست جمهوری را صادر خواهم کرد/مردم ایران امروز حماسه جدیدی خلق کردند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمناً من رای ندادم که سنگ این یا اونو به سینه بزنم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم مثل اینکه بار اولته درگیر انتخابات شدی من دوستم تو روستا پای صندوق بود 100نفر رای دادن و تموم شده باز کردن شمردن و اعلام کردن به فرمانداری فکر می کنی من از خودم آمار در می آرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Click4u [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینید با همین رای ها تتیلیتی ها آینده کشور مشخص میشه لطفا، آدرس حوزه های خلوت رو بفرستید واسه کسانی که رای ندادن و لیست امید رو ممنون(sm127)
لطفا زنگ بزنید به دوستانتون بگید برن رای بدن
داداش این آمارت دروغ یا راست یکم آروممون کرد دمت گرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقايي به احمدي نژاد راي داده است. خنده احمدي نژاد خيلي معني داره. پاسخي به آقاي خامنه اي براي مشاركت بيشتر! هيچ كس به اندازه احمدي نژاد تا به حال آقاي خامنه اي را سنگ روي يخ نكرده والله!
باور کن اخبار لحظه اییه هر چند صندوق رو که تو روستا یا شهر کوچیک باز می کنن خونده میشه و صورت جلسه میشه و به فرمانداری اون شهر اعلام میشه دوستمون Click4u فکر میکنه همه رو جمع می کنن بعد نه بابا این جوریا نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتایج شمارش آرای ریاست جمهوری از مجموع ۱۱ صندوق روستاهای #روانسر :
۱۴۸۴ روحانی
۵۱۸ رای رئیسی
باز تکرار می کنم این از 11 صندوقه شاید همش باشه شاید بهش اضافه بشه که به طبع به تعداد رای ها اضافه میشه
سخنگوی وزارت کشور با حضور در شبکه خبر گفت توقف رای گیری که توسط صداوسیما اعلام شده است صحت ندارد
#انتخابات
آقا صداسیما خبر دروغ میزنه که زمان رای گیری تموم شده، یه ریگی به کفش اینا هست، رای بدین هل بدین هل بدین که یه خبری هست