ای دلخور از گریه مرد پر از گریه
بغض ترک خورده دریاچه ی مرده
با گریه جاری شو بازم بهاری شو
با درد خلوت کن از غم شکایت کن ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای دلخور از گریه مرد پر از گریه
بغض ترک خورده دریاچه ی مرده
با گریه جاری شو بازم بهاری شو
با درد خلوت کن از غم شکایت کن ... (sm50)
معلوم نیس تنظیم شاهرخ به کی رسیده تو البوم
یعنی میشه پایگان باشه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
عادل روح نواز احتمالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)بازیو
خوان ماتا (sm118)
مهدی یغمایی خوب است
خب حالا ببینیم آرسنال با سیتی چه خواهد کرد(sm120)
(sm120)دیگه ونگر تیمشو چلاقم بفرسته تو زمین یه مساوی میگیره مارو بگو باس وستهم رو ببریم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن اسیر شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال شین.پست محرابو بخونین عالیه(sm2)
از ونگر عنتر هیچی بعید نیس.3-2 به من یوئه داغون با کلی مصدوم باخت سیتی که از ما داغونتر نیس.نقل قول:
هفته آخر با بورتموث باو نه وستهام.خوبه.(sm120)
خواهرم یه نقاشی از محسن کشیده بزودی رو نمایی میکنم(sm59)
مسافرا که برن ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه کم گله بیا حوصله کن همه ی دنیای من ما تو میشه
تو سراب منی توی خواب منی همه آرزوهام ... (sm50)
the witch = مقوا
تو بیرون میکنی غم را
قفس بشکن پَرم پرواز میخواهد
لبم ساقی غزل پرداز میخواهد
دلم در این سکوت ِ یخ صدای زخمه شهناز میخواهد ... (sm50)
داری راه میوفتی ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی خیلی مزخرف بود 4تا بازیگر اوسکول آوردن فقط کسشر میگفتن ! داشت وسط فیلم خوابم میگرفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دهنت صاف نامجو پشمام ریخت(sm50)
امروز از هم گسستم اگه بال و پر شکستمُ به پرتگاه غم، رسیده گامهای من
چو غرق خاطراتمو غریق بی نجاتمو بی خواب و زابه راهمو طوفان حال من(sm1)
حیف یه ثانیه که بخوای اینو ببینی(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت این میله مگر مرگ خلاصم بکند ... (sm50)
Cold Prey
سه گانه اینو ببین
(sm74) بچه کوچیکه دلم کباب شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایان ماجراست ... (sm50)
من با کمال میل رو به گلوله ام
این تیر بی خطاست
شلیک کن رفیق ... (sm50)
(sm50)Damahi - Divaneh
بابک جهانبخش
مهدی یغمایی
رضا یزدانی
محسن چاوشی
چقدر البوم درایم اینور سالی (sm50)
یا ابر فرض ! چه آهنگی . . . (sm50)(sm81)(sm50)
نامجو (sm50)
چه آهنگیه
وقتی دیدم تو چشمات
یه دنیا غم نشسته
بغض سیاه حسرت
راه گلوتو بسته
برای آخرین بار
دست منو گرفتی
وقتی هنوز نرفته
بهونه میگرفتی
(sm50)
تاریخ موسیقی ایرانی باید " محسن نامجو " رو به خاطر داشته باشه . . . (sm50)
امروز از هم گسستم اگه بال و پر شکستمُ به پرتگاه غم، رسیده گامهای من
چو غرق خاطراتمو غریق بی نجاتمو بی خواب و زابه راهمو طوفان حال من(sm228)