نه دست من نه دست اون بود (sm100)
عشق با ما نامهربون بود
نمایش نسخه قابل چاپ
نه دست من نه دست اون بود (sm100)
عشق با ما نامهربون بود
بت من بانوی برفی !تکیه گاهم شونه هات بود (sm50)
(sm41)دهنت سرویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا مگه شما سینه ندیده این ؟ (sm102)
(sm41)باختیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که دوم شدین بهتون سهمیه تعلق نمیگیره؟؟؟(sm55)
(sm2)(sm2)
(sm51) گفتی سینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا ما قهرمان جام ولایت شدیم خیلی بهتر از بعضیا ک قهرمان جام شهدا نشدن (sm25)(sm89)
(sm127) REDETE
(sm137)
تجربه من نشون داده موزیک با ولوم متوسط خیلی بهتر میچسبه
همچنان تووووووی دروازه (sm2)
- J[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
(sm2)نوید پیر شده
(sm2)پلی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm50)دیگه خبری ازش نشد بعد از اون تلفن کذایینقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد پهلانه (sm2)
مشکلات زیاد داره نوید(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی قرص و مُحکمه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یغما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی شبات ستاره نیست (sm50)(sm74)
Homay-Yalda-Abbasi-Shahsiar-(Ft-Mastan) (sm50)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم دگردیس رو دانلود کن ، روانی کرده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود همایونی بهترین نوازندگی گیتار الکتریکی که تو موسیقی ایران شنیدمو تو این آلبوم داشته (sm50)
کاوه یغمایی ، یغما گلرویی ، فروغ فرخزاد و ...
تراک بانوی برفی رو واسه نمونه کار دان کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
هی می گم امیر چرا چیزی نمی گه (sm2)
(sm70)لینک باران میدم نمیدونم چجوری دایورت میکنه به یه سری سایت زرد (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چرا ندادی به من
باس بخرمش ، خیلی خوبه خدایی (sm132)
اینکه لینک از سایتهای دیگه میدم رو خدمت سینجول عزیزم تقدیم میکنم . (sm70)
قبلا گوش کردم
زیاد گوش ندادم ولی
(sm25) البوم 8 تومنی ارزوستنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا این سینا شعبان خانی صداش عالیه اهنگاش خیلی خوبه
از کامنت باند و ... خیلی سرترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
همون البومه که یارو ریشو رو جلدشه ؟
خدایی نباید می زدی البومشو (sm25)
(sm70)برو یره اون خیلی جذابیتش بالاتر بودنقل قول:
ملودیاشم خیلی سرتر از این بود
تنظیماشم خیلی خوب بود ، میکس اون خیلی قوی تر از اینه
صدای بوق میده گیتار الکتریک ..الان دیگ اینطوری میکس نمیکنن گیتارو
(sm2)
(sm25) شبیه مجسمه عیسی مسیحه (sm70)نقل قول:
تو برو هارمونیتو یاد بگیر بعد بگو میکس مستر چیه (sm2)نقل قول: