(sm29) باع !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوشه هرکی نیس که ..
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm29) باع !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوشه هرکی نیس که ..
دیشب پرچم سفید با ادیت جدید پخش شد تی وی ..
قسمت آخرش بود اینبار ..
تگ آهنگ های اخیر شکیلا از هرچی آهنگ خواننده های درپیت الان بهتره !!!! (sm50)
دوفصل سریال Revolution رو دیدیم آخرش زدن متاسفانه سریال کنسل شد !!!!
ریدم به این شانس .. (sm1)
ولی عجب چیزی بود Arrow قسمت 23 .. (sm25)
فصل دوم Under The DOME هم تو راهه .. (sm79)
من اصلا نمیتونستم بشینیم پخشش تموم شه بعد ببینم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خداییش اره خب کنجکاو میشه ادم ببینه ولی کلا سعی میکنم نبینم ولی باز... (sm25)
در کل حتما اولین فرصت این فصلشو ببین خیلی جالب شده (sm58)
همونه وقتی یه عکس میزارم روزی 3 تا پ.خ میاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانه دیگه شماها فسیل شدین (sm2)
(sm29)
به یه تار موی پشم قیصر قسم ، تموم نالوتی های محل رو چاک چاک میکنم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين خشايار توو اكثر عكسا دهنش بازه (sm2)
باید این پست فطرت های عوضی رو اعدام کنن ، دل آقا خونه از دسته اینا. بیشرفا ببین چطور تو کشور امام زمان مثل شتر دو کوهان حرکات زشت و قبیح انجام دادن
من خودم یه شب طی یه عملیات برق آسا 2039 پسر و دختری که باهم پارتی داشتن و توش خلاف شرع میکردن و بازداشت کردم
(sm50)
همیشه هراسم آن بود
که صبح از خواب بیدار شوم
با هراس به من بگویند
فقط تو خواب بودی
بهار آمد و رفت...
از خواب بیدار می شوم می پرسم بهار کجا رفت؟
کسی جواب مرا نمی دهد
سکوت می کنند!
در پشت اتاقم باران می بارد
می پرسم شاید این باران بهار است
کسی جواب مرا نمی دهد
سکوت می کنند!
پنجره را که باز می کنم
باران تمام می شود
در آینه چهره ام را نگاه می کنم
آرام آرام چهره ام پیر می شود
از پنجره زمین را نگاه می کنم
خیس است و ساکت...
احمدرضا احمدی
(sm50)
اقا خوبه ،اقا جونه ،اقای گل ،اقا جون (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط کلانتر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دق که ندانی که چیست گرفتن
دق که ندانی
تو خانومِ زیبا ...
شانه کنی یا نکنی
آن همه مو را
فرق سرت باز منم ...
Pitbull Ft. Jennifer Lopez and Claudia Leitte - We Are One[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بارونی داره میاد (sm79)
یافتم یافتم یافتم (sm79) (sm59)
گزارشگر فینال لیگ قهرمانان اروپا مشخص شد،رئال و اتلتیکو امشب اولین فینال لیگ قهرمانان اروپا که دو همشهری برگزار کرده اند،را برگزار میکنند
جواد خیابانی گزارشگر این بازی است(sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بشر کلا نحثه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن بین بازی از مسی و قدرت کاتالان ها صحبت میکنه (sm41)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی اسکله (sm14) بازی یوونتوس-رئال داشت اسامی بازیکنان رو میخوند، یهو گفت کریستین بیل (sm2)
اگه رئال گل بخوره دهن هوادارای رئال رو سرویس میکنه (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیابانی(sm74)
چه رعد برقی میزد (sm77)کلا نتم دو ساعت قطع شد (sm41)تو عمرم رعد برق و بارون به این وحشتناکی ندیده بودم (sm41)
4 ساعت و 19 دقیقه تا شروع بازی (sm50)
ساعت به وقت لیسبون 15:25
یه البوم معرکه بزودی ....
از استرس دارم خفه میشم(sm1)
نبریم خیلی بده(sm54)
فینال 2000 یادم نمیره گزارشگر خودش بود هی میگفت رائول برای رئال، رئال برای رائول(sm2) همون بازی که رائول از پشت محوطه جریمه خودی استارت زد و دروازبانو دریبل کرد(sm54) (sm50)نقل قول:
دروازبان کی بود :کانیزارس(sm54)
ضربه والی مک منمن(sm1)
عجب شبی بود هیچوقت یادم نمیره(sm50)
نبریم خودم خفت میکنم (sm14)
اگه قبل بازی بگن 3-0 به نفع رئال از حالا شروع کنیم بازم نمیشه رو برد حساب کرد
چون مربیمون پتانسیل باخت تو فینال با 3 گل جلو بودن رو داره(sm2)
اون زمان همه ی صدا سیما رئالی بودن بعدا اینا بارساییی شدن (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه امشب فقط رو اعصابمون نره
یادمه باو همون موقع طرفدار رئال بود خیابانینقل قول:
حزب باد(sm17)
مردک میرزایی هم طرفدار یووه یا میلان بود دقیق یادم نیست اما بعد شد غارسایی(sm14)
ولی عادل از همون اول لیورپولی بود(sm29)
هر کی به پاری سن ژرمن بد بگه غارساییا نمیتونن چون بهترین بازیکنشون رو از اونجا اوردن و همه رو غارسایی کردن(sm2)
من گفتم این مورینیو دیوث سرش بره به غارسا بازیکن نمیده(sm2)
ا(sm2)
چپوند تا دسته تو الخلیفی(sm2)
صدر تو برنامه انسوی نیمکت گفت دوست دارم اتلتیک ببره (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عادل هم یه رگش غارساییه (sm29)
پارسال بازی با منچستر گفت درسته که من لیورپولی ام ولی دوست دارم من یو ببره عین این میمونه من واسه برد بارسا جلو یه تیم دیگه دعا کنم (sm29)
(sm2)
140 مگ بذارین کنار
الخلیفی چقدر جاداره (sm2)نقل قول:
پارسال کاوانی و مارکینیوس رو تا دسته فرو کردن امسال هم لوییزو فرو کردن بش (sm2)
واسه چی ؟