به بعضیا باید گفت :شما دکترای نساجی داری از بس نخ دادی!
نمایش نسخه قابل چاپ
به بعضیا باید گفت :شما دکترای نساجی داری از بس نخ دادی!
دانشجو است دیگر...
همه درس ها را می افتد اما میگوید حذف کردم.
مدیونید اگه فکر کنید ۹۹% برای پسر ها این مورد رخ میدهد....
اگه خواستید یه مدت تنها باشید
به همه اطرافیانِتون بگید پول لازم دارید...
بخدا جواب میده اساسی
علت خشک شدن دریاچه ارومیه مشخص، شد
یه از خدا بی خبر یه ساقه طلایی انداخته توش!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط YAS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm70)(sm59)(sm70)(sm70)(sm70)
طرف توی پروفایلش نوشته غذای مورد علاقه م فقط استیک ریزوتو و اسپاگتی بولونزو و کمی مارتینی
بعد خبر رسیده یه جا نذری میدادن
قابلمه ی یکی خورده تو سر این و الآن سه روزه تو کماست
ملت از مسافرت برگشتن آلبوم آپ کردن ۱۹۸تا عکس توشه
بعد من رفتم مسافرت ۱۰ تا عکس گرفتم تو ۹تاش شاخ گذاشتن واسم
تو اون یدونم که شاخ نذاشتن چشام بستس
قانون شماره ی یک حقوق بشر : هر کسی حق داره تو زندگیش هر گهی دلش می خواد بخوره به شرطی که زندگی بقیه رو به گه نکشه
عکس العملهای متفاوت آدمها در هنگام دیدن سقوط یک فرد در دره:
آمریکایی: وااااااااااای خدای من وااااااای خدا ( ) اروپایی : وااااااااای مادر مقدس بدادش برس !!!! ...ایرانی : اوووووووووووف به گا رفت !!!
شوهر عمم میگفت اگه کنترل امور مملکت رو به دست من میدادن کاری میکردم که مملکت گلستون بشه، پسرش گفت :شما یه کنترل تلویزیون رو به دست داری دهن ما رو آسفالت کردی کنترل مملکت بماند!
نمیدونم تو اون نگاه ها چی رد و بدل شد که پسر عمم قرمز شد و محل حادثه روترک کرد...
زن نباس داداش داشته باشه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خوبیت نداره آدم زنش عمه شه
بچه بودم بابام زد یه کانال خطری بود گفت اوه! زد دومی از اول بدتربود گفت اوووه!! سومی همهمینطور،آخر سر زد تو گوشم گفت پدر سوخته مگه تو درس نداری:|.....
به پیر زنه میگن: شوهرت بدیم یا بفرسیمت مکه
میگه :ننه مکه که فرار نمیکنه
پسره تو مترو سینه دختره رو میگیره دختره فحش میده پسره میگه ببخشید سو تفاهم شد...غضنفر میگه دروغ میگه اگه سو تفاهم بود چرا تخ*م منو نگرفت؟
غضنفر داشته ترتیب دوست دخترشو میداده دوست دخترش میگه آخ..امشب چه کلفت شده غضنفر میگه کاندوم نداشتم لیوان گذاشتم
به اقاهه میگن موقع س..ک..س چه جوری زنتو دیوونه می کنی؟ میگه وقتی کارم تموم میشه ک...ر.. با پرده پاک می کنم
شرمنده اگه بعضی از جوک ها فسیل ه (sm25)
یه زن و شوهر داشتن جلوی چشم بچه شون فیلم س/کس نگاه می کردن میگن این که نمی فهمه.یهو بچه می پرسه:مامان اینا دارن چیکار میکنن؟مامانه میگه:هیچی عزیزم دارن شوخی میکنن. دوباره بچه می پرسه مامان اینا دارن چیکار میکنن؟مامان میگه:دارن شوخی میکنن. بچه یکم فکر میکنه میگه:اا... اینا که شوخی شوخی دارن همدیگرو میک*نن
خسته نباشید همگی
کسی اصن ما رو یادش هست؟
مرسی دوستانی که برام پیغام گذاشتن فدااا همگیتون (sm127)
یه سوال فنی ما رفتیم سایت دیگه شیلتر نشد ، نریختن صاحب سایتو بگیرن؟
فکر کنم فقط واسه ما خار داشتا ، بازم جکا همه شده مثبت هیجده باز ما زردش میکردیم یه خود سانسوری روش میومدیم (sm70)(sm50)
شکر کسی گیر نمیده به دلیل خنده هاتون (sm10)
(sm10)(sm10)(sm10)(sm127)(sm10)(sm10)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آقا صابر (sm111)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)برای من حبس ابد بریدن امیر اوینه مجتبی روحش اینجاس نویدم تقریبا خوانندس مورتوزم تحت تعقیب پلیس فتاس دورو بر سایت نمیپلکه(sm74)
الانم خار هستش چون تنگ زیاده(sm132)
(sm176)
به به کوجایی پس ؟(sm142)(sm123)نقل قول:
(sm81)(sm81)(sm81) صابرم (sm81)نقل قول:
جان نوید فعالیتت رو از سر بگیر... (sm81)
من معتقدم آدم بايد رمز موفقيتشو به ديكران بكه و با اين حركت اخلاقي باعث رشد و موفقيت ديكران بشه. اينم رمز موفقيت من :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ۹۸۸۸۷۸۸۹۸۷۵۴۳۴۵۶۷۷۵۴۵۸۹۷۶ ۶۴۳۱۳۴۶-۸۹۹۸۷۷۸۷۶۷۶۶۷۷۷۶۵۴۴۴۳۲۲۷۷ ۸۹۸۷۶۴۳۲۱۱۲۳۴۳۲۳۴۳۲۶۷۸۹۷۵ ۴۳۷۸۹۹۸۷۶۵۴۳۲۴۵۷۸۹۹۰۹۸۷۸۷ ۶۵۷۵۳۲۳۴۵۵۶۶۷۸۸۹۹۰۰۷۷۹۸۸۷ ۶۵۴۴۴۳۲۱۲۳۴۳۴۴۱۲۴۵۹۸۷۷۸۷۷ ۸,۴۴۴۳۲۴۳۴۳۲!۱۵۵۴۵۴۵۷۷۸۹۷۶ ۵۴۵۶۷۷۸۸۹۹۹۷۶۶۷۶۷۵۴۳۲۱۳۳۴ ۶۶۲۲۵۷۸۸۸۵۲۱۴۵۵۷۷۸۹۹۰۰۸۷۶ ۴۳۳۲۲۲۴۴۶۵۶۷۷۷۸۷۷۸۹۹۰۰۸۶۶ ۴۳۲۲۳ ۵۲۲۳۴۵۷۷۸۸۶۴۴۵۵۶٦٦٦٦٧٧٧٧٨ ٨٨٨٥٤٤٤٣٣٢٢١١١١٧٧٧٦٥٥٤٣٢٢ ١٢٢٣٣٤٥٦٧٧٨٩٩٠٠٠٠٠٥٠٨٧٧٦٥ ٤٣٣٢٢١
الان يه لحظه بين هشت و هفت شك كردم. اكر اين رمز زدين نشد يكي از هشتا رو با هفت عوض كنيد . با آرزوي موفقيت براي شما!!!
من یه جمـله میگـم
شما بگید آمیـن
جـمـلـه :|
آيا ميدانستيد يكی از كارهايی كه حكم آزاد كردن دو اسير را دارد و کلی هم ثواب دارد چیست؟ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
باز كردن بند سوتين است...؟!
.
نه! خدايی ميدونستيد...؟؟؟
به امید ازادی همه ممه های زندونی.....
ممه های بی ملاقاتی ممه های حبس ابد
آی دخترایی که کِیف میکنید پسرا تو خیابون ازتون خوششون میاد...
.
جهت اطلاعتون بگم :پسرا یه هورمون دارن به اسم تِستِسترون وقتی دُزش بالا میزنه از الاغ ماده هم خوششون میاد!!!
<<برو یه کاری کن{{خــــــــدااااا}}ازت خوشش بیاد>>
+22
اون چیه که حدود 18سانتی متره
سرش صورتی رنگه
آقایون دارن!!!
میدن دست خانوما خانوما هم خوشحال میشن?!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بلههههههه بلههههههههه
درست فهمیدین
کــــــــــــ|ــیره
آره کی|ره!!!!!
ما اینجا با کسی شوخی نداریم.
مورد داشتیم دختره رفته امتحان رانندگی بده
افسره بهش گفته چرا از لاین خارج شدی؟
دختره برگشته گفته عه جناب سروان هی میومدن پی وی پیشنهاد دوستی فلان میدادن منم دلیت اکانت کردم..بخخدا ااولشم نمیخاستم بنصبمش...
از پشت ، اون سه تا دختر عقبی هم زود برداشتن لاین رو نصب کردن
بیچاره سرهنگه وقتی صحنه رو دید با لبخندی ملیح جان به جان آفرین تسلیم کرد
ماشین هم بردن واسه بازیافت از خنده بنزین شاشید ترکید :|
آنچه بد گذشت بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm10)(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
(sm10)(sm10)(sm10)(sm127)(sm10)(sm10)(sm10)
داشتم دنبال یه دختر چشم و گوش ترکونده میگشتم برای تو (sm10)نقل قول:
به به کوجایی پس ؟(sm142)(sm123)
خودتون گفتین جک بزاری در تاپیکو تخته میکنم منم رفتم دیه
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
(sm81)(sm81)(sm81) صابرم (sm81)
جان نوید فعالیتت رو از سر بگیر... (sm81)
فدایی داری داشم
اگه امیرتون دیگه واسه جک گذاشتن ما بهونه من در آوردی در نمیاره در خدمتون هستیم.
امیرتون فقط با ما مشکل داشتا الان چرا نمیاد نمیگه جک قومی و سن بلوغی نزارین ...
راستی داش محتبی دوست داریم (sm127)
دیروز ته اتوبوس بدجوری چهره ام گرفته و درهم بود که یه پیرزن خوش لباس و بانشاط رو کرد بهم گفت: ننه، بگو نی نای نا نای نی نای نای. دیدم میخواد من رو از غصه دربیاره، ازش خوشم اومد. شروع کردم بشکن زدن و باهاش دم گرفتم: نی نای نا نای نی نای نای. یهو فضا عوض شد و همه شروع کردند دست زدن. پیرزنه دست کرد تو کیفش، منم همینطور که قر میدادم، داد زدم: شاباش شاباش. یه هو دیدم بجای پول، یه دست دندون مصنوعی درآورد، گذاشت دهنش و گفت: نره غول نفهم، ده دفعه گفتم بگو نیاوران نیگه دار؛ حالا باید دو تا ایستگاه پیاده برگردم!(sm70)
ﺯﻧﯽ ﺑﺎ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﺒﻮﺩ ﺭﻓﺖ ﺳﺮﺍﻍ ﺩﮐﺘﺮ؛
دﮐﺘﺮ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﭼﯽ ﺷﺪﻩ؟ ﺯﻥ ﮔﻔﺖ: ﺩﮐﺘﺮ، ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﻣﺴﺖ ﻣﯽ ﯾﺎﺩ ﺧﻮﻧﻪ، ﻣﻨﻮ ﺯﯾﺮﻣﺸﺖ ﻭ ﻟﮕﺪ ﻣﯽ ﮔﯿﺮه
ﺩﮐﺘﺮ ﮔﻔﺖ:
ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺷﻮﻫﺮﺕ ﻣﺴﺖ ﺍﻭﻣﺪ ﺧﻮﻧﻪ ﯾﻪ ﻓﻨﺠﻮﻥ ﭼﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﺑﺮﺩﺍﺭ ﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻦ ﺑﻪ ﻗﺮﻗﺮﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪه!!!
ﺩﻭ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﻌﺪ، ﺯﻥ ﺑﺎ ﻇﺎﻫﺮﯼ ﺳﺎﻟﻢ ﻭ ﺳﺮﺯﻧﺪﻩ ﭘﯿﺶ ﺩﮐﺘﺮ ﺑﺮشت و گفت: ﺩﮐﺘﺮ، ﻗﺮﻗﺮﻩ ﭼﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﻣﺴﺖ ﺍﻭﻣﺪ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﻦ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﻗﺮﻗﺮﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﭼﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﻭ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺷﺘﻮ ﺍﻻﻥ ﺭﺍﺑﻄﻤﻮﻥ ﺧﻴﻠﯽ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻩ؛ ﺍﻭﻥ حتي ﻛﻤﺘﺮ ﻣﺸﺮﻭﺏ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻩ !..
دكتر گفت ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯽ؟ﺟﻠﻮﯼ ﺯﺑﻮﻧﺖ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﯼ، ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﺍ ﺣﻞ ﻣﯽشه!!!
(( خواص چای سبز ))(sm128)
من اگه مجری اخبار ناشنوایان بودم
.
.
.
.
اوضاع کشور رو فقط با یه انگشت توصیف میکردم(sm6)
به نظر من قرصای ضد بار داری رو باید آقایون بخورن!!
چون منطقی تر اینه که:
گلوله های یه اسلحه رو خالی کنی تا اینکه به جلیقه ی ضد گلوله شلیک کنی !!!!!!!!(sm132)
واقعیته[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوند در سوره "تین"(انجیر) به این میوه قسم خورده است و دانشمندان دینپژوه میگویند، احتمالاً علت آن است که انجیر، یکی از میوههای همه چیز تمام است و کلکسیونی از املاح و ویتامینها دارد؛لذا مورد توجه خاص قرآن قرار گرفته است.
اما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد .قصه از اینجا شروع شد که یک گروه پژوهشی ژاپنی، در بین مواد خوراکی به دنبال منبع پروتئین خاصی بودند که به میزان کم، درمغز انسان و حیوانات تولید میشود.این پروتئین، کاهش دهنده کلسترول خون ومسئول تقویت قلب و شجاعت انسان است و بازتولیدش بعد از ۶۰ سالگی تعطیل میشود.
ژاپنیها فهمیدند این ماده فقط در انجیر و زیتون موجود است و برای تأمین آن، باید انجیر و زیتون را به نسبت یک به هفت مصرف کرد. یعنی ۷ زیتون و ۱ انجیر !بعد از ارائه این نتیجه یکی از قرآن پژوهان مصری نامهای به این تیم تحقیقاتی مینویسد و اعلام میکند که در قرآن، خداوند به انجیر و زیتون در کنار هم قسم خورده.
نام انجیر فقط یک بار و نام زیتون نیز هفت بار .در قرآن آمده است.
یا ارحم الراحمین
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابل توجه دخترایی که با اومدن فصل پاییز بازم ساپورت میپوشن؛خواهرمن اگ کسی میخواس شماره بده تاحالا داده بود!برو شلوارتو بپوش سرمامیخوری
خارج کردن لامپ از ک|س| دختر ایرانی(sm98)
اینا همونان که میگم ما از مردا خوشمون نمیاد شوهر نمیکنیم آقا بالاسر که نمیخوایم(sm25)
انتشار ویدیوی بیرون آوردن یک لامپ از واژن یک خانم ایرانی در شبکههای اجتماعی، این روزها به بحثی داغ در میان کاربران این شبکهها تبدیل شده است. با توجه به مکالماتی که در این ویدیو شنیده میشود، به نظر میرسد که توسط تیم حاضر در اتاق عمل به منظور تهیه یک فیلم آموزشی برای دانشجویان پزشکی فیلمبرداری شده است. در فیلم نشان داده میشود که تیم پزشکی چگونه یک لامپ که درون واژن بیمار است را بیرون میآورند. این که چگونه این فیلم در شبکه یوتیوب قرار گرفته، معلوم نیست. کاربران شبکههای اجتماعی کلیدواژه #لامپ را برای صحبت در این باره برگزیدهاند.
نگاه به اخلاق پزشکی و حفظ حریم خصوصی بیمار، از اصلی ترین موضوع هایی است که در کنار توییت های طنزآمیز، به آن پرداخته شده است.
متولد ماه اعتراض در توییترش نوشته: "ماجرای #لامپ و انتشار فیلمش یک لکه سیاه در پرونده کادر بهداشت و درمان ایران بود. حفظ اسرار بیماران اولین قسم و وظیفه اخلاقی درمانگرهاست."
از طرف دیگر، برخی هم انتشار این ویدیو را غیر اخلاقی ندانسته اند.
گناهکار در توییترش نوشته: "وقتی هویت بیمار و حتی پزشک #لامپ مشخص نیست، انتشار فیلم مربوط به یک مشکل پزشکی به هیچ عنوان غیراخلاقی نیست؛ خیلی هم خوبه برای اطلاعرسانی."
برخی نیز مانند سامانتا از نحوه گفتگوی تیم پزشکی با یکدیگر در مورد بیمار انتقاد کرده اند.
در بخشی از فیلم، پزشک با صدایی آهسته زیر لب می گوید: " آخه این چه کاری بود کردی زن!" یا زمان بیرون آمدن سالم لامپ " الله اکبر" می گوید.
میثم هم به اهمیت مسائل شخصی و خصوصی افراد اشاره می کند.
او در توییتش نوشته: "چه راحت از بالا نگاه می کنیم و مسخره می کنیم و یادمون میره خودمون ممکنه چه رازهای خجالتآوری داشتهباشیم."
در دسترس نبودن وسائل مصنوعی برای ارضای جنسی در ایران، از موضوعات دیگری است که در واکنش های کاربران به ویدیوی لامپ دیده می شود.
محمد رضا توییت کرده: " اگر فروش محصولی مثل دیلدو، در ایران مجاز بود شاهد اون کلیپ لامپ نبودیم.
البته مقام های وزارت بهداشت پیش از این نیز تأکید کرده بودند که فیلمبرداری از اتاق عمل اگر حریم خصوصی بیمار را دچار خدشه نکند و رضایت بیمار کسب شود مشکلی ندارد.
(sm8)(sm8)(sm155)نقل قول: