نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)امیدوارم خوابی سرشار از همین غمی که گفتی داشته باشی !!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)امیدوارم خوابی سرشار از همین غمی که گفتی داشته باشی !!!!
جواهرات برزیل بدلی بودن گویا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی خاک بر سرت ببین شب چه آرامشی به آدم میده ..
خیلی وقت بود این موقع نت نبودم ..
ولی واسه سلامتی خوب نی ..
(sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)
جواهر برزیل بین یه مشت بی استعداد گیر افتاده (sm10)
(sm120)
این تیم خیلی ستمه بره فینال (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئن باش تیمی از این شایسته تر نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستم اون جام از برزیل خارج شه (sm50)
منطق موج میزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پای احساس میاد وسط منطق باید بزنه جدول (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسی که امشب تجربه کردم بی نظیر بود....تا حالا سر هیچ فوتبالی این قدر استرس نداشتم (sm50)
حق هست یا نه! ستم هست سا نه واسه من فقط یه چیز حق اونم این نمیتونم 4 سال دیگه صبر کنم! این جام تو خونه میمونه حتی با شانس و اقبال و داور و......(sm10)