اصلا حوصله دانلود از یوتیوب رو ندارم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا حوصله دانلود از یوتیوب رو ندارم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با فایرفاکس راحت میشه دانلود کرد اما نمیدونم چرا حوصله دانلود از یوتیوب ندارم
- (sm50)
میخوای برات آپلود کنم بزارم سایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند قسمت داداش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
26نقل قول:
نگاه کن قسمت جدید گذاشته صدا نداره (sm178)
ایول مهران مدیری حمید هیراد آورده بود دورهمی آهنگ شوخی مگه و یدونه و دو تا آهنگ دیگه زنده خونده فقط منتظر این پخش قسمت دوم هستم (sm118)(sm79)
این که صدا نداره فقط تصویر نشون میده صداشو چکار کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
روی گزینه هایی که نوشته DASH نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر حجم 1080 هاش زیاد نیست و زجمتی نیست برام لودش کننقل قول:
خیلی مرسی (sm127)
(sm50)
آهان یعنی مثلا 1080DASH نوشت دانلود نکنم اونایی که 1080 خالی نوشته شده اونا رو دانلود کنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه حتما (sm10)نقل قول:
سپاس (sm176)نقل قول:
احمد جان آلبوم های ابرو و تارکان داری ؟؟؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدحسین جان ایشاللا به مرور میذارم...(sm19)
(sm19)
یه آلبومایی گذاشتم ببینی حظ میکنی...(sm51)
(sm44)
- (sm50)
(sm181)
ای بی وفا ، راز دل بشنو ، از خموشی من ، این سکوت مرا ناشنیده مگیر
ای آشنا ، چشم دل بگشا ، حال من بنگر ، سوز و ساز دلم را ندیده مگیر
امشب که تو ، در کنار منی ، غم گسار منی ، سایه از سر من تا سپیده مگیر
ای اشک من ، خیز و پرده مشو ، پیش چشم ترم ، وقت دیدن او ، راه دیده مگیر
دل دیوانه ی من به غیر از محبت گناهی ندارد ، خدا داند
شده چون مرغ طوفان که جز بی پناهی ، پناهی ندارد ، خدا داند
منم آن ابر وحشی که در هر بیابان به تلخی سرشکی بیفشاند
به جز این اشک سوزان ، دل نا امیدم گواهی ندارد ، خدا داند
دلم گیرد هر زمان بهانه ی تو
سرم دارد شور جاودانه ی تو
روی دل بود به سوی آستانه ی تو
چو آید شب در میان تیرگی ها
گشاید پر روح من به شور و غوغا
رو کند چو مرغ وحشی ، سوی خانه تو
امشب که تو ، در کنار منی ، غم گسار منی ، سایه از سر من تا سپیده مگیر
ای اشک من ، خیز و پرده مشو ، پیش چشم ترم ، وقت دیدن او ، راه دیده مگیر
(sm50)
دنج سقوط (sm50)
هادی جان قسمت سوم شعر یادت نره رو میزاری
فعلا تو یوتوب که گذاشته صدا نداره فقط تصویر داره (sm59)نقل قول:
اوکی شد ممد حسین میزاره تاپیکنقل قول:
نقل قول:
فک کنم صدا گذاریشو گذاشته برعهده خود فرد (sm120)
محمد حسین داخل همون تاپیک تونستی 26 قسمت پارسالو قرار بده ممنونتم (sm127)
حتما داداش میلاد عزیز . (sm176)نقل قول:
اینقدر کامنت گذاشتن که نگو همه گفتن صدا نداره ولی اصلا گوش نمیکنن (sm25)نقل قول:
منم از یوتیوب آلبوم دانلود کرده بودم مال کیهان کلهر و اردلان ارزنجان کنسرتشون بود تو ترکیه کیفیت 1080p واقعی ولی صدا گذاریشو گذاشته بودن به عهده خود کاربران...(sm77)
مگه میشه این کارو بکنن چجوری صدا را واسش پیدا کنیم که بخوان بزارن به عهده کاربران (sm77)
احتمالا دارن رسیدگی میکنندنقل قول:
نقل قول:
کیفیت صدایی که تو فایل های ویدئویی هست معمولأ کمتر از صدای آلبوم صوتی منتشر شده هستش به همین خاطر افرادی که آلبوم صوتیشو دارن خودشون اینکارو انجام میدن.
این پیش فرض یوتیوبه که همه آلبوم صوتی رو دارن...(sm172)
بیش از یک میلیون پول دادم بیپ تونز حرومشون بشه با اون کیفیت...(sm74)
اگه کیفیت آلبوم های بیپ تونز خوب بود تنها حسنش این بود که هر جا که اینترنت داشتی راحت میتونستی آهنگاتو مدیریت کنی و با سلیقه خودت گوش کنی...
میگن هر سال این بیپ تونز 50 هزار تومان به کاربراش هدیه میده من سه ساله عضوم ولی همچین هدیه ای ندیده ام یا من راه نمیدانم یا او نشان ندارد...(sm50)