نمیشه باید حداقل تا فوق دیپلم بخونی بعد اونجا تغییر رشته بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیشه باید حداقل تا فوق دیپلم بخونی بعد اونجا تغییر رشته بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کی بپرسم ؟؟؟ من دو ساله محصل نیستم (sm2)نقل قول:
تو جا زدی تو عشق و من تنهام
باید تمام راه برگردم
تو از گذشته خاطره داری
من با گذشته زندگی کردم ... (sm50)
از تو ابی گرم نمیشه من رو باش به کی امیدوارم شدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوار دور خانه ما چینی است (sm25)نقل قول:
این دیوث ماکریو چیه کرو چیه هیچی حالیش نیست خو دیوث میدونی بگو
تنهاتر از آغاز این برزخ
تنهاتر از وقتی شروع کردیم
پایان این رابطه غمگین بود
ما اشتباهی آرزو کردیم ... (sm50)
همینجوری میخوای زبان بخونی ؟ (sm30)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث مزاح کردم باش(sm2)نقل قول: