دست نبر تو پست من به شدت تکذیب میکنم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دست نبر تو پست من به شدت تکذیب میکنم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا سیگارم بکشم بعد برم .. (sm50)
عجب رویی داری .. توهمات فکر خرابتو میخوای به عنوان حرف من غالب کنی(sm2)نقل قول:
پی گفتم.. فکر کنم میشه بلور ری(sm120)
برو ببین اینجا بعضی وقتا 720 رو 265 میزاره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما این یکی فکر کنم فقط 480 و 720 پی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جون تو.. خیالت راحتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل قضیه حسین منزوی میریدم میگفتم افتابه رو بیار(sm120)
از دستکاری پست دیگران معلومه به چی میخندی(sm2)نقل قول:
(sm74)عجب مودمیه
بمیر دیوث(sm120)
خو دیگه حالا .. مودم با مودم که فرقی نداره از لحاظ سرعت و .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)خیلی لوکسه اصن انگاری یکی از محصولات اپل رو میزته چراغاشم آبیه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم دندون پزشکی شونصدتا بی حسی زده آخرشم هیشی به هیشی ..
سمت چپ صورتم کاملا به فوک رفته ..
باس به کیونت میزد
باد کرده سایز کیون ممر ..
این سمتشم که عصب کشی کرد گف چن روز دیگه بیا پر کنم .. (sm74)
هی میگم این ته دیگ رو ول کن نمیشه لامصب خو .. (sm74)
اره یکم دراز بکش کمرت حال بیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسوسه م نکن برم الان بگیرم (sm2)یکیم پیدا نشد این مودم ایسوسه رو قالب کنم بش برم اینو بگیرم (sm2)خوشم از چراغاش نمیاد با قیافه ش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی که منو درک میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم رف بیرون بودم مجله ببینم اومده یا نه ..
چه مودمی چه آنتنی
عجب خوشگلی تو عجب چراغی داری تو (sm118)
حالا 50 تومن داده مودم ها .. انگار هواپیما گرفته (sm2)نقل قول:
از شوق مودم تو فکر مجله و ویندوز 10 اومدی بیرون (sm2)
(sm2)تو ذوقم نزن دیوثنقل قول:
مبارکت باشه (sm59)نقل قول:
(sm111)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر تو حلقت (sm2)(sm2)نقل قول:
نگو نگو (sm81)نقل قول:
منظورم از قالب این بود که خوشم از چراغاش نمیاد سبزه به رنگ سیاه نمیخوره .. (sm2) نه اینکه خراب باشه آکبنده (sm70)
سری اول گرفتم چراغاش براق و آبی بود الان دیوث اینجوری شده (sm74)
(sm155)
بمیر (sm2) من شیرمم دیگه دستت نمیدم چه برسه سوغاتی (sm2)نقل قول:
Ali Ghamsari & Amir Sadeghein - Avaze Negah
می شنوم می شنوم آشناست
موسقی چشم تو در گوش من... (sm50)
قوانین جدید لیگ انگلیس (sm54)
یک دستگاه تویوتا با ۱۷ سرنشین در استان هرمزگان ایران با یک نفر شتر تصادف کرد(sm2)
توهم انتظار ... (sm50)
(sm2)
هوس کردوم بروووم لب شط کا (sm51)
آن نی انبون مو کوجیه کا (sm51) حالا هله مالا هله مالا هله مالا جونوم یه ضرب تیمپو بیو روش کا (sm185)بیوه بیووه بیووه جونوم (sm185)
بسه اصن چه معنی داره
حالا منتظران کِی شب حمله فرا می رسد منتظران کِی شب حمله فرا می رسد امز ز فرماندهی کل غوا می رسد امر ز فرماندهی کل غوا می رسد (sm50) (sm81)(sm2)آدم یه جورایی دلش میسوزه اما چی بگه (sm2)
(sm2)عین این دخترا حتما موقع خرید گفتی خوشگلترین مودمو بده(sm2)نقل قول:
(sm50)
(sm2)
آلبوم یزدانی از همون ترک اول میبرم تو خلصه ... (sm59)
خاک بر سرم شرت هم دیگه نمیپوشه