این وصله ها به من نمی چسبه من خرمگس ام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این وصله ها به من نمی چسبه من خرمگس ام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)حوصلم پوکید
بزرگوار نیکوتین بدنت زیاد شده(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بحث راه بنداز ، اینقد اسپم بدم مختم بپوکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پای بگذار به اون راهی که فک کنی بهتری
که فقط فک کنی بهتری... (sm50)
محسن فقط(sm50)نقل قول:
(sm2)اسی برو صفه اصلی از استاد اندی کاور کردن
نسخه کم حجم واکینگ ددو یکی بده
الیوس تو تاپیک حجم کم که داری میزنی باید با اخرین ورژن پخش کننده هاشون اون فیلما رو پلی کنن وگرنه تو صدا تصویر مشکل میخورن
یکی vlc اخرین ورژنش جواب میده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم PotPlayer
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
km player هم اخرین ورژنش فک کنم اوکی باشه
چرا شورت الی صورتیه؟(sm2)نقل قول:
این اسکلو نیگا از کجا لینک میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم هست K-Liteنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) کدوم آهنگ ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
منگل پلیر ها رو باید از سایت اصلی دان کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایکیو جلبک
حرف مفت نزن من خودم دارم نیگا میکنمنقل قول:
(sm2) مهدی کوروس که میگن اینه (sm30)نقل قول:
(sm185)ترش رو
(sm2)
باز شورت صورتیتو گم کردی؟
اخه هویج اونایی که پلیراشون قدیمی تو صوت تصویر همهانگی ندارن
یا باید کدکشون به روز باشه
برو فیلماتو بزن
(sm137)بیا به هم بگیم شما
استاد اندی و متی کوروس (sm2)
ای کاش، ای کاش، ای کاش... داوری، داوری، داوری... در کار، در کار، در کار...
کاشکی، کاشکی، کاشکی... قضاوتی، قضاوتی، قضاوتی... در کار، در کار، در کار... (sm50)
ادمین محترم هم زده (sm2)
حداقل یه تیکه از صدای استاد اندی رو میزاشت ، خودش میشد کوروس (sm2)
این 265 با km پخش می کنه؟
از استاد الیوس بپرس(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتمن باس پخش کنه ولی کلاسیک نسخه 11 اومده بگیر بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
codec بریز البته اخرین نسخهنقل قول:
من تو زندگی قبلیم، دفترخاطرات يه پيرمرد سیگاری بودم،
كه همه عمرشوُ رو ويلچلر گذروند!!!
سینجول سراغ مجله گرفتی
از دست زاهد کردیم توبه
وز فعل عابد اِستغفرالله (sm50)
(sm9)
(sm50)بازگشته فیلم جدید کارگردان بردمن با حضور دی کاپریو
(sm120)اسپاکو اون وسط
خانم یوسفی (sm120)
(sm70)
(sm50)
دیجیکالا هفتم الکسا(sm120)