ها والا.اينقدر لشه كه حد نداره.با يه بنز زدمش از شرش راحت شدم خيلي وقت پيشانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها والا.اينقدر لشه كه حد نداره.با يه بنز زدمش از شرش راحت شدم خيلي وقت پيشانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديگه ادم جرات نميكنه بهت پخ بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نيست كي ميخونتش
ياده اين دخترا كه از خونه شوهرشون قهر ميكنن افتادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شوهره ميگن من ديگه اينجا نميام(sm2)(sm2)
بشین تا اخر عمرت پای لپ تاپ البوم بزم اخرشم مثل گداها 400 تومن بذاره کف دستتنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
من نوشتم......نقل قول:
ترلان پروانه رو زد بن كرد
تو یکی ایرانی بقیه شهرستانی(sm118)
نميگه گدايي منظورش اينه كه زحمتت بيشتر از اينا ميرزهنقل قول:
امیرالمومنین اینا خوارجن .... میترسم از روزی که تو محراب از پشت ضربت بخوری(sm50)نقل قول:
علی اصحابی (sm118)