شانس داره.. کلی بازیکن هم داره اما تیم نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شانس داره.. کلی بازیکن هم داره اما تیم نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم سر خونه زندگیمون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
17 هنوز واسه من باز میشه(sm120) هم 17 هم 18 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بحث سیاسی !
بعد از فوت پاشایی چه حسی بهتون دست داد ؟!
(sm127)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا شانس ما یدفعه همشون سگ میشن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند دقیقه دیگه تاپیکش رو میزنم(sm176)نقل قول:
با این جمله به ذهن من تجاوز کردی (sm81)نقل قول:
تو نظر کرده ای (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت چطور؟؟؟نقل قول:
سر قضیه ناصر عبداللهی من شوک شده بودم چند روز.. باور نمیکردم.. ولی این با توجه به وضعشو اینکه تقریبا معلوم بود.. صبح که اومدم اخبارو دیدم خیلی ناراحت شدم .. اما شوک نشدمنقل قول: