(sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm181)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم های ترکی مورد علاقمو نمیزاری (sm74)
چیا رو محمد حسین عزیزم؟ هر روز باور کن 20 30 تا پیام میدن فلان آلبومو بذار بهمان آلبوم منم که یه آرشیو حقیر بیشتر ندارم... باس یه سری به ترکیه بزنم سیدی ها رو بریزم تو هارد یه لپ تاپ 2 ترا بیارم اینجا هر روز 10 آلبوم آپلود کنم...(sm59)
تارکان و ابرو (sm122)
داداش پیغام منو نخوندی(sm50) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلی خیلی ممنون که به یاد منم بودی (sm10)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی مخلصم (sm10)
فدات آقای فوتبالی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم تگ بد خورده بود برا من نیومده بود ولی بازم دمت گرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره تقصیر من بود (sm59)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...(sm50)
ظاهرأ یک زازله کوچکی که قبل از زلزله اصلی میاد کمی منطقه کرمانشاه را دوباره لرزانده...(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا اومده کردستان و قزوین (sm25)
پرسپولیس (sm127)(sm16)(sm331)
آره ولی شدتش کمه از قرار معلوم دیگه همه دارن میگن هارپ زدن...(sm50)
آمار طوفان سرخ در نیم فصل:
بیشترین برد
کمترین باخت
بیشترین گل زده
کمترین گل خورده
بهترین تفاضل
بیشترین امتیاز
بهترین گلزن (علیپور)
بیشترین کلین شیت (بیرانوند)
(sm50)
میلادجان شما چیزی نفهمیدن یعنی خودتون تغییر فیزیکی قابل لمس ندیدین...؟(sm77)
- (sm50)
آلبوم بوی بهشت از حسام الدین سراج خیلی زیباس:
تو را نادیدن ما غم نباشد
که در خیلت به از ما کم نباشد
من از دست تو در عالم نهم روی
ولیکن چون تو در عالم نباشد
من اول روز دانستم که این عهد
که با من میکنی محکم نباشد
که دانستم که هرگز سازگاری
پری را با بنی آدم نباشد...
(sm50)
سلام صابرجان خیلی خوشحالم که میبینمت دوست نازنین...(sm10)
بازم افتاب غروب کردو شب اومد (sm50)
احمد عزیز من همدان دانشجوم اینجا اتفاقی نیفتاد . سمت صحنه کرمانشاه پس لرزه کمی اومده (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر دلم امروز واسه مظلومیت کورد گرفت (sm81)
کوردا همیشه قشر مظلوم این ملمکت بودن چه قبل از عنقلاب چه بعد...(sm54)
سلام دوست نازنینم وای چقدر دلم براتون تنگ شده بود....(sm10)
خیلی خوشحالم که دوستان عزیزم برگشتن:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش ساسان هم برگرده به زودی (sm127)
جون میثم انجمن مطلقأ بدون شماها هیچ صفایی نداشت...(sm74)
سلام آقا میثم عزیز (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم تو که رفته بودی پستتو داده بوی به من هر روز با یکی از بچه ها دعوام میشد یعنی خداوکیلی بیع مدادم که کسی کوچکترین حرفی بزنه پاک قاطی میکردم.(sm178)
بیا پستتو تحویل بگیر داداش این کار از عهده من یکی برنمیاد...(sm2)
(sm127)
(sm50)
نقل قول:
ارادتمندم احمد جان(sm127)
قربان گل روی ماه دوستان عزیزم...(sm10)(sm10)(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
به به دوستای خوبم خیلی خوشحالم که برگشتین ساسان و صابر و میثم عزیز . (sm127)(sm19)
سلام میثم جان بدون تو صفایی نداره . خیلی خوش اومدی . دیگه گذشت فراموش کن . از الان زندگی کن و لذت ببر (sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]