ولی واقعا دیوثین اونایی که اونروز تو تاپیکه ارسلان بودید
من هی جدی حرف میزنم یعنی واقعیم شماها عینه بز مسخره بازی درمیارید اخرش کاراکتر درنیومد.شد مقوا(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی واقعا دیوثین اونایی که اونروز تو تاپیکه ارسلان بودید
من هی جدی حرف میزنم یعنی واقعیم شماها عینه بز مسخره بازی درمیارید اخرش کاراکتر درنیومد.شد مقوا(sm2)
کرم یادت نره بیاری.میترسم دردت بیاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصیر اون عن سلان چونی بود ! اومده بود زر زر میکرد از سریالاش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ترلان پروانه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عسیسم من وقتی حرف میزنم هی میگید این تقلبیه و فلاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما باید بگید نه این خوده ترلانه و اصله احترام بگذارید(sm2)
خب ما هم که گفتیم اصلی تو به اون عن سلام گفتی اوبی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ترلان پروانه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من نمیام من میترسم از ترلان پروانه ! (sm2)نقل قول:
خب اونم اگه بود به اون چونی فحش میداد(sm2)نقل قول:
بعدشم دیوث انگار واقعا ارسلانه چونیه.
اینقدر بدبخته ادم درست تر گیر نیورده تقلید کنه(sm2)
آفرین.نقل قول:
خطر داره پسرم(sm2)
من فقط به خطر میدم
من حدس میزنم یکی از طرفدارای عن سلانه که به یادش میره تو فاز خیار سالادی (sm2)نقل قول: