خودت برو بخون تا یه طرفه به قاضی نری (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودت برو بخون تا یه طرفه به قاضی نری (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رویایی دارم رویای آزادی .......
برو خونه(sm2)نقل قول:
بیخیال باو(sm50)
خدابیامرزتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینم شده یه جمله کبیشه ای که نمیدونم جنگید و...معمولا میشنویم در اکثر مواقع
البته روحیش مقال زدنی بود خدابیمارز (sm50)
اقای مدیری کجا رفتی؟(sm2)
الان همه ارسالاشو خوندم چیز بدی نگفت فقط شعر گذاشته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شما اومدین نقل گرفتین و حرفای بی ربط گفتین (sm54)
تو سر اون قضیه سوختی و بعدش تا الانم ازم نقل نگرفتی ، سر همون قضیه که به اعتقاداتم گفتی تخمی تخیلی ، یادته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور تو میتونی اینو بگی ؟
تو از اونجا سوختی که داری اینو میگی
من کی گفتم به چاوشی گاو ؟هه عجبا
آتش به جانم زد عشق
آتش به جانم زد ریتم
آتش بجانم زد سرعت
آتش به جانم پهنه ی بی بدیل بازی
آتش به جانم زد پهنه ی بی بدیل با هم بودن
آتش به جانم زد پهنه ی بی بدیل باهم سودن
آتش به جانم زد پهنه ی بی بدیل باهم خمودن
(sm178)
خونه وای فای نداریم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]