(sm54)بردلی کوپر و شایک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)بردلی کوپر و شایک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصیم داداش(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دهنت با این عکست (sm30)
ای بابا پس اشپز ایرانیه چی شد؟ پیچوندش؟(sm2)(sm2)
خاک بر سره گریسه بی بخار.توی زمین ازش بدم میومد حالا بیرون زمینم اضافه شد بهش(sm2)
تیم آخر جدول صُبت نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه اول باید 3 4 تا میزدیم ..تا قبل گل هم هیچ موقعیتی نداشتن .اشتباهِ تخیلی تیمو به فنا داد
(sm74)
با این دروازه بانی که تحویل ما دادین معلوم نی تو کیسه چی یاد گرفته اومده پاس تو گل میده به یارو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا پدر معمارزاده رو بیامرزه لاقل از اوت میکرد تو گل اون
(sm2)
(sm2)ممفیس:
"بازی کردن کنار رونی برای من دیوانه کننده است. تا چند سال پیش من با رونی در پلی استیشن بازی می کردم اما اکنون در کنار او بازی می کنم.
امرو پنگوئن اولین تونل فصل رو افتتاح کرد تبریک میگم به کیسه های مجمع (sm2)