ناراحت شدی ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ناراحت شدی ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دپرسوووووووووووو (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدگاه با سوء تفاهم تفاوت دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای کاری که نکردی معذرت ؟
اسپرسو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز من، اینو مثل اینکه در مورد خودت گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریم کسی رو که عاشقانه دوست داشته باشه اما فکر نکنم کسی کسی رو بپرسته اون هم سر موزیک !
مشکل اینجاست که هممون میخوایم از دیگران یه رتبه بالاتر باشیم و از بالا ببینیم
(sm70) هوای سرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیمی شدی چرا ، باعث شدی بحران هویت بگیرم اسمت فراموشم بشه (sm2)نقل قول:
خواهش میکنم که این بحث تموم کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوء تفاهم از یوزر شروع شد
لطفا ادامه ندین
نگرفتی چی گفتم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم هیچکس تا لحظه اخر دوست نداره تشلیم بشه مخصوصا اگر انگیزه هایی اینچنینی هم داشته باشه
الان یه جور شده هر ** فوت میکنه و دچار بوده از این صحبتا میکنن که بله این مفاومتش ستودنی بود و جنگید و ....مگر جز اینه؟؟ همیشه همینس میشنویم...
منم گفتم تحسین میکنم روحیشُ و چنگندگیشُ ولی این طورم نیست تو میگی هر ** بود...هیچکس نمیخواد تسلیم بیماری شه هیچکس...مگر دیگه شرایطش طوری باشخ نتونه اون زندگی رُ تحمل کنه (sm50)
تش بزن(sm2)نقل قول: