قلاف کن حاجی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قلاف کن حاجی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)سجاد فنلاندی فاک یو با عشق (sm120)اشترم توام خف بیگیر
شما هم داری از بالا نگاه میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقیده هر ** به خودش مربوطه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم میگم کمتر کسی هست استفاده درست از وقت باقی موندشو بکنه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در اینکه ملت ما مرده پرست هستن شکی نیست !
خب اسمم شیمیه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم والا....ایشالا همه بتونن بهترین استفاده رُ از وقتشون ببرن!نقل قول:
رویای من اینه دنیای بی کینه (sm10)
نمیدونم چرا فک میکنم مقصر این بحثا اکبره (sm98)
آخه عزیز من ، گل من !نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی گفتم عقیده ؟!
من از لحاظ کلام گفتم ، همین و بس ، شما کلام رو نمیشناسی به من مربوط نیست !
اگه میخواستم عقیدتو زیر سوال ببرم میگفتم آدم پرست آهن پرست هم میشه !